![]()
Nakon godinu dana i 2 mjeseca, modem mi je doslovno izgorio LOL.
Tijekom ljetnih praznika sam koristil internet i do 10 sati na dan... Kad je počela škola, TJEDNO sam koristil internet 10 sati na dan... Dakle, sad sam mu dao malo odmora...![]()
Prije tjedan dana upalim kompjutor- a modem ne radi! Ja sam poludio! taj jedini dan kad sam slobodan i nezbrižan mi ne radi internet. Svijetlile su samo dvije lampice, ali ne i "power" lampica (ispričavam se na laičkom opisivanju). Drugi dan upalim kompjutor, a modem se počeo dimiti nakon nekoliko minuta... zvao sam službu za korisnike, objasnio sam im situaciju i oni mi vele da je otišao modem te da se mora kupit novi... Oni pitaju kad sam kupil modem, a ja velim prije 14 mjeseci... A oni meni vele da je garancija vrijedila godinu dana te da nema besplatne zamjene modema... Tak da su moji starci za novi modem morali dati 500 kn![]()
Pa koje su to mustre- ko da su izračunali kad će mi krepat modem, a da ih ta zamjena financijski ne bi opteretila... Shvatio bi da mi garancija ne vrijedi godinu dana, ali samo 2 mjeseca... To me zaista razljutilo...

Odgovori uz citat
...

Bookmarks