kako da postam neke slike,jel moram bit full member ili kaj
kako da postam neke slike,jel moram bit full member ili kaj
ne... unutar IMG tagova napišeš kompletan URL do slike koja mora biti negdje smještena na nekom serveru, bilo tvojem, bilo nečijem drugom, samo je bitno da je dostupna putem interneta.
sa diska ne možeš izravno uploadat slike da se ne zapuni naš web server... za tako nešto npr. uploadaš sliku FTPom na neki svoj web account (ono kaj dobiješ od ISPa nekih par megabajta free... to daju danas mislim svi naši ISPovi) pa se samo polinkaš na taj svoj acc. di si ostavio sliku
A daj mi reci kak ja mogu napravit svoju web stranicu . . . a sto se tice slika imao sam i ja problema . . . najlaksi nacin ti je da kliknes desnim gumbom na sliku i pogledas tocan URL slike . . . . onda ga kopiras i stavis sliku na forum. .. .![]()
Zadnji uredio Jamal : 08-12-2002 u 18:58
It's nice to be important, but it's more important to be nice
sve ovo sa URLom slike ti dobro player veli, samo nemoj zaboraviti staviti unutar [*IMG*]url_slike[*/IMG] tagova (makni zvjezdicu, znaci IMGovi unutar uglatih zagrada, zvjezdicu sam stavio da forum ne misli da hoću sliku stavit)
a, playeru... pa neću te ja učit kak da si napraviš web stranicu... na webu imaš tone tutoriala tipa 'my first web site' pa potraži.... ili prouči u dreamweaver helpu... ima odličan tutorial na tu temu, a odmah možeš i isprobat kaj piše....
Ne treba mene ucit kako napravit . .. vec mi treba link ( ako znas ) na kojem mogu napravit svoju web stranicu . . .. rekao mi je viki za geocities ali oni hoce da im se plati . . . pa ako netko zna gdje mogu besplatno napravit nek se javi . . ..
to na geocities je glupost!napravi si ju doma na kompu i onda ju digni na neki free server.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Zasad sam odustao od svoje web stranice . . ..
A o čemu si uopće htio radit stranicu?? Pretpostavljam o mobitelima zar ne....![]()
![]()
playeru, tvoj ISP ako išta vrijedi bi ti trebao dati pokoji megabajt web prostora na kojem možeš dignuti neke manje i jednostavnije web stranice.... čudilo bi me da toga u kanadi nema pod 'normalnom ponudom' svakog ISPa!!!
Pa u Canadi su ti neki čudni svati prvo nacisti pa nema free weba; p4e vračaj se doma...![]()
svi naši ISP-ovi kod kojih ne plaćaš pretplatu daju free prostor(i to najmanje 5MB-što je sasvim dovoljno)!a neki čak i 20MB!
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Pazi ovog lika to s nacistima je bila zajebancija . . . a za free prostor jos moram vidjet . . . ne bih se vratio u hrv zbog skole meni je ovdje skola zakon . . samo 4 predmeta . . . i profesori ti nikad ne seru sto nemas zadacu . . nema ocjena . . vec ti samo na kraju izracunaj postotak (na osnovu testova) . .. nema usmenog odgovaranja . . ludnica . . .
E da je meni toga.... sad ne bi imao zaključenu jedinicu, a imam i ovih jebenih 17 predmeta!! Ovdje u hr. je totalno luda škola... niko te ne šljivi ni 5% i samo ti daju kulje.... joj kad će taj fax....
17 predmeta ? u koju ti skolu ides ?
U koju školu idem??..... promjenimo temu![]()
P4e izgleda ne zna za šalu pa...
4 predmeta kažeš, pa koja su to?
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
a ti misliš s kuljama na fax?!?!?!?! brzo bi tebe na faxu naučili učit, a ne skupljat jedinice
kad se sjetim srednje škole, imao sam vremena i bend imati i svirati s dečkima svaki vikend u garaži... srednja škola je tolika uživancija koliko vremena ti ostavlja... a sad više vremena za to nikako....
Hmmm ja sam odlučio da od početka drugog polugodišta počinjem učiti puno više nego do sad.... počeo sam s učenjem tek u zadnjih mjesec i pol.... gljupost!Inače fax je prava stvar!! Ja ni vikendom nemam odmora....
![]()
Uspjelo mi je postat slikicu!!!!!!pitanje: jeli barem malo smiješna?
| P4e izgleda ne zna za šalu pa...
4 predmeta kažeš, pa koja su to? |
To su ESL ( english as second language ) , Tjelesni, Matematika (academic) jer ovdje imaju stupnjevi ESL (najlaksi) Aplayd ( medium) Academic (najteze) i informatiku . .. Ludnica
Daniel vec sam vidio ovu sliku pa mi nije smijesna![]()
Premalo predmeta.... pa šta radite u školi?? Koliko vremena tamo provedete tokom dana??
u skoli sam od 8:15-2:50 . . . jedan sat traje 1:15h i veliki odmor isto tako . . .![]()
...a onda što poslije? Što planiraš upisati??? Ili češ kao večina biti umjetnička duša...![]()
Što se tiče avijona - koma za one izvrnute...![]()
Evo ti par smjesnih slika . . . . .
![]()
![]()
![]()
![]()
ove dvije u sredini su posljedice uzimanja viagre
Bookmarks