bluetooth dongle.googlaj pa vidi....
Znam da mogu pomocu send filea da prebacim fajlove sa pc na mobitel da li ima software ya prebacivanje fajlova ili slika sto me vise interesuje sa mobitela na pc. Inace imam T610.
bluetooth dongle.googlaj pa vidi....
Mislim da ne, ali nisam siguran. Znam jedino da pomoću data cable-a možeš sigurno, ali za
Infrared port i Bluetooth...?
ja imam bt dongle i toplo ti ga preporučujem
jer i cijena od 200-tinjak kuna i nije puno za njega![]()
ima i za 160 kn, samo pošalješ sliku s mob-a na komp, send via bluetooth ili tako nešto...
da točno tako imaš bilo gdje kad klikneš desnu tipku miša
opciju send to bluetooth i samo upališ na mobu bt i šalješ
šta god želiš,jedino ako nisi kao ti na t610 ograničen sa mem.
Šta je sa Java aplikacijama, jel mogu one preko bluetootha?
mislim da se mogu prebacivat
ma sve možeš bez brige![]()
Pa nije onda to ni tako loša stvar...možda uzmem taj bluetooth adapter ako ga nađem, jaran mi ima IrDa port i uzeo ga je za nekih 60-ak maraka, kaže da je dobar. Mislim to je isto šta ću izabrati, jer sem razmaka između uređaja i telefona i nema neke bitne razlike, ili?
Ma kojih 60 maraka, pa imaš bluetooth USB dongle za 150 kuna, što je bagatela, a mnogo je ugodnije i funkcionalnije od IrDA jer telefon može biti bilo gdje na stolu...
ja ga osobno koristim i prezadovoljan sam. I sa SE-om i sa Motorolom radi savršeno, a postupak slanja fotki na t610 ti je gore opisan - nađeš prikladnu sliku koju želiš poslati na telefon i klikneš na nju desnim gumbom miša i izabereš opciju 'send to' i onda 'via infrared' ili 'bluetooth' ovisno šta već koristiš. BTW ta opcija u meniju se pojavljuje tek nakon instalacije BT-a ili infrareda...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
wb to su konvertibilne marke![]()
jel zna tko gdje ima taj bt usb dongle za kupit
...........hg spot.
........vemil.........
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
i kolko dođe?
isuse i boze, pa jel ti imas ruke coece??!?!?!?
Kako si doso na ovaj foruM?
Na isti taj nacin odi na stranicu od hgspota i vemila pa pogledaj!
www.hgspot.hr
www.ve-mil.hr
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
hvala ali to sam sam shvatio(ali prekasno da ne napisem ovaj post)
Jel tako ide i za .jar java igrice?Izvorno postao whiteboy
za sve formate ti ide ak ti tvoj
mob to podržava...
Bookmarks