ah...čekam siemens shop da se i kod njih pojavi zasad još ništa,frend mi je rekao da ništa od v8 nego isto da će imati v10 tko zna možda već i u ponedjeljak!
Link: http://www.my-siemens.com/com.aperto...001_update.exe
Poboljsanja:
- Improved low light condition for camera
- improved stand-by time without MMC
- improved O2 homezone
- improved USB connection
- improved stability with manual network selection
- night shot and zoom indication for camera
- improved carkit behaviour
- improved WAP browser
- improved DRM support
Forumaš godine :)
ah...čekam siemens shop da se i kod njih pojavi zasad još ništa,frend mi je rekao da ništa od v8 nego isto da će imati v10 tko zna možda već i u ponedjeljak!
maraschino - PTICICA
Bas je super onaj night shot...
Taj update je potpuno siguran? Nije neki "polovičan"? Vidim da je na Siemensovim stranicama, ali ako ga je netko skinuo i stavio na mob, može li potvrditi da ima kakvih vidljivih poboljšanja. I da je naravno stabilan.
Siguran je sve dok slijedis upute.
Ja sam ga stavio...
Ja sam ga isto stavio. Naravno da je siguran. Ja sam vec svoj sx1 dizao (samo sa sluzbenim verzijama) od v5 do v10....
Imas upute na hrvatskom kako updatati na http://www.siemensfreaks.com/NOVI1/htm/temp/sx.htm
To je ako ti je to prvi put da ga dizes, a ako si vec dizao verziju, onda nema potrebe za svim ovim koracima. Komp ce sam prepoznati mob![]()
maraschino - PTICICA
Jesam stavljao prije nekoliko dana v7 i maloprije v10 te mogu reći da posebno kod kamere primjećujem poboljšanja. U sobi mi je polu mrak, a fotka super. Groovy!![]()
eto me u srijedu u ZG pa da mi u heinzelovoj najzad umjesto sw5 stave taj sw7 ili cak sw10.............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Pa zar nemaš kabel da si sam updateaš sofrware? Easy as piece of cake.
Poslao: drazen
eto me u srijedu u ZG pa da mi u heinzelovoj najzad umjesto sw5 stave taj sw7 ili cak sw10.............
isuse pa kaj još nisi promjenio v5???????????????????
Mislim da Drazen nema win xp ili win 2000 pa otuda problem...
Ali obavezno prvom prilikom ubaci noviju verziju, pogotovo zamijeni v5, jer v7 ispravlja dosta bug-ova, a v10 nema nekih puno zamjetnih promjena, ali opet...
maraschino - PTICICA
ubacio sam win2000pro ali se ipak nebih sam igrao sa novom verzijom SW barem ne prvi put ionako mi je mob nov pod garancijom a u ZG stizem poslom pa je usput.........
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
da ali u siemens shopu ga još uvijek nemaju!?!?!?!?
valjda bu ti došao do srijede!
@Drazen
ovaj update je sluzben. ne mozes nista zeznuti, a da i zeznes priznaje ti se garancija...
maraschino - PTICICA
bio u ZG i nemaju ga probacu sada sam i pomoliti se prije toga valjda ce sve biti OK ako ne citacete u crnoj hronici da se netko u BiH bacio sa zgrade..............
haha, ma samo radi svaki korak i nema bada...
ako ti je ovo prvi put i neznas kako treba, evo ovdje imas kratke upute: http://www.siemensfreaks.com/NOVI1/htm/temp/sx.htm
maraschino - PTICICA
Čemu bi inače služio taj update na Siemensovim službenim stranicama ako nije siguran? Ja već dva puta apdejtao i sve 5. I velim, ova v10 je super poboljšala kameru. Prebacivao sam si neke slike na komp i ne izgledaju puno lošije od slika slikanih nekim solidnijim digitalcem. I to još u zatvorenom prostoru pod umjetnim svjetlom. Kool!![]()
zadnje pitanje, valjda nije TOO STUPID:
samo da provjerim netrebam biti online tijekom promjene SW na mobu jeli dovoljno samo skinuti novu verziju na komp posto su mi iz siemens poslali cudan mail.........
Samo skines... Ne moras biti na netu prilikom updatea.
thanx.............
javicu vam jesam li uspio..............
ajde sretno nadam se da nećeš imat problema...
Bookmarks