itko? ista?ajmo ljudi, valjda vas ima?
![]()
Hi all,
eto slazem jedan P990i, vjerujem da jos ima ili je bilo korisnika, ja sam bio dosta stari, eto trazim neke aplikacije koje su trenutno aktualne (da, pogledao sam topic s aplikacijama, nesto i pronasao).
Sto mi je potrebno?
-tweakanje ako ima
-skype/msn/gtalk
tnx, i ajmo malo vratit iz mrtvih UIQ varijantu Symbiana![]()
itko? ista?ajmo ljudi, valjda vas ima?
![]()
Zar dotsis ne pomaže?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
A ono, sve je staro i pola toga ne radi, kao ni persian forum , ti su pak malo zbunjeni hehe![]()
nekako sam se ponadao da jos ima ekipe sa UIQ uredjajima, no ocito nema..![]()
prvo, nije uredu da me podsiječaš na UIQ platformu o kojoj sam se tako nadao da ću je i sam imati.
drugo, što si čekao nema niti 10 dana da sam počistio bookmarkse i izmeđe ostalog sve linkove vezano za sada već mrtvu UIQ platformu jedino što je ostao je ovaj, dalje istraži sam dali što vrijedi. Probaj i sa ovim
HC4L
Tnx
hehe, gle UIQ platformu zelis? ja sam vrlo jeftino si uzeo na ebayu P990i, i sad ga slazem (kuciste i ostalo)
meni je i dalje P990i jedan od najboljih smartphonea u kombinaciji -normalni candybar telefon + smartphone sa QWERTY tipkovnicom, a i kamera je vise nego dobra.
Slazem se, P990 je i meni prirastao srcu i nemogu ga se tek tako rijesiti. Istina da imam nekih "problema" posto nisam radio update vec skoro 2 godine, a puno sam prckao po njemu (citaj hack/mod).
Sto se tice tvog pitanja, ja ne koristim Twitter ni Facebook, pa mi je Slick dovoljan (Yahoo, Icq, Aim, Msn, GTalk, Jabber). Da li si probao Fring? On bi trebao podrzavati vise manje sve protokole.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Odličan mob, samo da se ne ruši bez razloga svakih sat vremena :/ Imam negdje na kompu uiq3 folder, moram pročaćkati ak ima kaj korisnoga. Ugl, ne razvija se baš previše novih stvari za tu platformu.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Znam svjestan sam toga, hvala svima na pomoci, ajmo zbilja malo ozivit, iako je stara platforma, meni radi ok, 3 mail accounta, facebook preko opere, jedino mi twitter nedostaje, mogu stavljat slike putem maila.
Ostalo je dobra kamera, mp3 i autonomija..
Hvala svima, ako sto nadjete samo stavite link, ja trazim dalje![]()
Evo ekipo, za sve vas sa UIQ, rijesenje je Snaptu, m.snaptu.comaplikacija ima i facebook i twitter, upravo je instalirao mi radi izvrsno
Za skype koristim iskoot![]()
Evo samo da podjelim s vama restaurirani P990i, jos cekam da mi dodje flip tipokovnica.
Uredjaj uzet na ebayu + cijelo kuciste 150kn (nije bas kvalitetno pa sam kombinirao) + sarafici i orginalni pokrov (2.8 UK Funti) + silikonsko kuciste (0.5 USD).
100 kn je flip tipkovnica koju jos cekam.
![]()
Bookmarks