malo koristi pretrazivanje.vec se dosta o tome pricalo.
Ja neznam kako se to radi a čita već kroz forum i vidim da puno vas to radi pa hoće i ja. Hehe predpšostavljam da se radi u regeditu al ak mi neko to može objasnit u koracima onak step po step.![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
malo koristi pretrazivanje.vec se dosta o tome pricalo.
u biosu cpu freckvency
★★★★★
Evo ugrubo na hrvatskom... LINK...
Dosta ti je na googlu upisati overclocking pa da vidis sta google sve moze...![]()
![]()
![]()
a gledaj ako ces clockad cpu gledaj na to kakva ti je maticna,meni je slaba i nedaje neke velike rezultate.I ako ti cpu ima vise od 2.80 nevidim potrebu za clockanjem.Ma uostalom i 2.40 je sasvim OK,ali takvi smo mi ljudi nikada dosta(hehe).
Ja na starijem kompu imam proc 1.53 pa vidim razlog al mene još anima dal je to rizično
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
ja imam 2.0 i kloko sam ga na 2.6 i radna temp scpu mi je od 48-50°C i ništa mi se ne pregrijava a komp mi radi od 9h ujutro do 3h navećer bez pestanka! imam na napajanju velik propeler koji mi hladi kučište o procesor je prvi pa....
★★★★★
dosta si ga kloko al ja sam pogledal u biosu i videl sam tam nekaj clock bla bla i pisalo mi je 133 a ispt da mi proc radi na 1533 mhz kaj sad ja trebam raditi
Bookmarks