vec je receno na forumu da se na novijim uredajima nemoze zoomirat, jer se kvliteta gubi.
Naime, od prosle godine imam K750i (i supruga dok ga nije izgubila), pa je prije mjesec-dva uzela u Vip-u novi K750i, jer smo zadovoljni s aparatima.
E tu nastaju problemi, jer "novi" je po pitanju slikanja druciji od starog.
Kako dosta slikamo, krenuo sam namjestit i novi s maxsimalnim postavkama, dakle, visoka kvaliteta i velicina. Ali kad je tako postavljeno na novom se aparatu nemoze koristiti digitalni zum?? Zasto??
Buuu, nosio ga ja nazad u Vip, ali oni kazu da je to tako i da nemaju pojma kako to na starom aparatu (mojem) radi????
Stvarno sam iznenadjen kako to dva ista aparata razlicito rade...?
Na starom ima zum , na novom nema??
I nitko nema pojma zasto je to tako,,,,
Probao tako namjestiti jos na nekoliko aparata (novijih), ali niti jedan ne podrzava takav nacin slikanja??
Ideje??
Kako je kod vas??
vec je receno na forumu da se na novijim uredajima nemoze zoomirat, jer se kvliteta gubi.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
uradili su to jer su se korisnici žalili da im je kvaliteta slika lošija kad zumiraju,pa su ga maknuli a ljudi ne kuže da kad se zumira se i smanjiva kvaliteta slike,nemože ostat ista nikako.
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
kao što je silva rekao a taj zum i onako nije preveć potreban na tim modelima sa 2mox čak ga ni jae koristim previše jer stvarno slika je očajna...
O ovome se vec davno i jako puno pricalo. Potrazi malo. Uglavnom, to sto si uocio je normalno.
Bookmarks