Neka netko odgovori.Ako tko odgovori objavit ću mu Sonyericssonov tajni kod za testiranje mobitela.
Možete li mi pomoći oko odluke za kupnju mobitela?Ne mogu se odlučiti između Motorole V600 i Motorole MPx200. Molim vas da mi pojasnite zbog čega ste se odlučili za bolji i zbog kojih funkcija.
P.S. Dali motorola V600 može snimati videozapise!?![]()
![]()
Neka netko odgovori.Ako tko odgovori objavit ću mu Sonyericssonov tajni kod za testiranje mobitela.
uzmi mpx200, imas vise aplikacija za njega, ima prosirivu memoriju. to je jednostavno klasa iznad (smartphone !?)
Istina, ali nema kameru...uzmi mpx200, imas vise aplikacija za njega, ima prosirivu memoriju. to je jednostavno klasa iznad (smartphone !?)
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Pa onda koji je bolji?
Ovisi kaj ti treba! Ak oćeš smatrphone uzmi mpx200, a ako očeš šminkerski mob sa puno funkcija i kamerom v600 je za tebe.
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
daj sad tajni kod
Tajni kod se treba utipkati u navigacijsku tipku SE telefona npr.joystick.Kod glasi:lijevo,zvijezda,lijevo,lijevo,zvijezda,lijev o,zvijezda,lijevo.
v600 ima kameru mislim da je bolje to, ajde sad kodovi![]()
a zašt nisi postavio anketu?![]()
ako ti je kamera jako bitna tek onda v600
Jel vam kod radi???
Ma V600 je po meni bočja manja je ima kameru sminkerski izgleda i et to bi meni bilo dovoljno da nju uzmem
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
kak misliš u joystickuPoslao: dario---daki
Tajni kod se treba utipkati u navigacijsku tipku SE telefona npr.joystick.Kod glasi:lijevo,zvijezda,lijevo,lijevo,zvijezda,lijev o,zvijezda,lijevo.
Moje mišljenje je isto ako trebaš kameru onda v600, a za sve ostalo MPx200.
Utipkaš kod dok nisi ušao u izbornik.Kad tipkaš kod,pomakneš joystick lijevo i uđeš u izbornik i tako nastaviš tipkati dalje.
da se ti nisi možda malčice sj*bo, da nije kod moždaPoslao: dario---daki
Utipkaš kod dok nisi ušao u izbornik.Kad tipkaš kod,pomakneš joystick lijevo i uđeš u izbornik i tako nastaviš tipkati dalje.
desno, zvijezda, lijevo, lijevo, zvijezda, lijevo zvijezda? taj kod već znam odavno
btw. danas sam u rukama imao V500, super mi je, je da je malo poteži od mojeg, ali je super, V600 je nsaljednik od V500 pa je ziher V600 još 10X bolji![]()
V600 nije nasljednik V500 nego klasa iznad.Poslao: SET610
btw. danas sam u rukama imao V500, super mi je, je da je malo poteži od mojeg, ali je super, V600 je nsaljednik od V500 pa je ziher V600 još 10X bolji![]()
v500 mozes flashati na v600
Dašta.Poslao: coma_zgb
v500 mozes flashati na v600
hhahahhahahhah
koja smješna riječ!
D-A-Š-T-A-!!!!!!!
A jel mi se isplati kupiti Nokiu 6230
kaj se imas izrugivati drugima, neka svako govori kako oce.Poslao: dj_velja
hhahahhahahhah
koja smješna riječ!
D-A-Š-T-A-!!!!!!!
Bookmarks