Evo da i ja nešto napišem o tom mobaču ali iz prve ruke, za sad ču se više bazirati na slikama....
Mob je fenomenalan, spoj najboljeg iz nokie. Vrlo kompaktne dimenzije, ogroman ekran,
odlična kamera, dosta brzi software za takav tip moba, robusna izrada, dosta dobar slajd mehanizam za razliku od starijih modela... ma sve što vam srce zaželi...
a mane, još nedorađeni software, eventualno slajd na dulji period i naravno baterija koja usred čestog korištenja traje samo jedan dan.
svi se zapitaju dal se isplati uzeti mobač, moj odgovor je trenutno ne, barem dok malo ne padnu cijene.
U nastavku posta sljedi mnoštvo slikica, i mala usporedba kvalitete slika sa N95, K800 i fotiča.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio jonyb : 21-04-2007 u 21:32
Svaka cast, THNX!!!![]()
Bravo, majstore! Napokon nešto konkretno!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
n95 se čini kao bolja u mraku od k800,koja mi se pak čini boljom pod dobrim osvjetljenjem nego n95.
angels might have been eaten.
imam osjećaj da druga slika slikana sa n95 nije dobro fokusirana
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
meni se ipak cini da je k800 bolji u mraku,najbolje je prikazao ona svijetla iznad.
Daj mi reci koliko RAM-a ima nakon restarta ?
reko sam ja da n95 daje bolje slike od k800![]()
Svaka čast...
Jedini koji je dao i konkretne slike...
A nadam se da će kroz koji dan biti i ostatak review_a (u tekstualnom obliku)...![]()
A slike su sasvim Ok...
Samo, ono što vjerojatno zanima sve (ili bar većinu): koliko ti traje baterija? Onako, iz prve ruke...![]()
Zadnji uredio Ico : 22-04-2007 u 00:43
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Rekao je čovjek u prvom postu: baterija mu traje oko jedan dan uz čestu uporabu. Symbian klasika.
Evo da i ja nes napisem o famoznoj nokijici.
Krenut ce mo od pakiranja.Pakiranje je moze se reci bilo dobro iako bi covjek ocekivao nesto ljepse za tu svotu .Evo malo slika
Slikano je s digitalcem.
U pakiranju je doslo slusalice i adapter za slusalice,punjac,papiri i cd.Iako sam ocekivao da ce doci i micro kartica.
Sto se tice klimavosti klizanja mobitela.Osjeti sam samo malo sto mislim da se treba samo zategnut sarafe.
Krenut ce mo od kamere..Kolko sam skuzio po meni ima jako dobru kameru.Po mraku cu to napraviti navecer a ovo sto mogu sada.
Pa evo malih fotkica(nisam imo novije novine hebaga)
Pa komentirajte.Popodne cu staviti ih jos.
No sto se tice zvuka na mobitelu.Mislim da ima jedan od glasnijih mobitela.
Zvucnici su mu smjesteni sa strane sto mu omogucuje 3d zvuk.
Sto se tice samog ekrana.To je jedna od vise njih stvari koja me fascinirala.
Ekran je jednostavno dovoljno velik za uporabu cega god ocemo.
Sto se tice tipka na n95.Rado bi ih usporedio sa n80.Jer n95 po meni ima pre dobre tipke za pisat poruke.Dovoljno su velike i izbacene su malo.
Sve u svemu cista desetka.Ak imate koja pitanja postajte tu rado cu odgovirit na njih a slike ce te dobiti veceras i sutra![]()
Malo vise napisi o samom mobitelu, meni, sve opcije.
dali je jako bugovita,posto kad dode novi symbianer pude pun bugova.
gps korištenje??
Pa meni mi je uredu.Zapravo kao svaki syb .Sto se tice opcija pa to je nokia.Gps kamera dizajn syb memorija sve.Naravno osim baterije
Pa Marine, srećo, kakve su to slike? Iz nijedne se ne može skužit da stvarno imaš N95. Poanta je da pored novina staviš MOBITEL, kuiš?
Testis unnus, testis nullus!
Sto ste svi zapeli na slike? Pa nije kupio novi fotoaparat, volio bih znati druge detalje
jedva cekam neke slike iz prirode gdje se moze vidjeti kvaliteta boja i zasicenost.
Planiram kupiti tu nokiu pa reci mi stari jeli vrijedi te pare???
Bookmarks