R1CA021
prgCXC 125952_EU_1_CL
R1CA021
EPROM R3A005
prgCXC 1250091_EROM_
DB2010_CLARA_FLAFLA
Inacica softvera
kamere
5.3
Inacica ITP softvera
CXC 125 932_49 R1C
Prilagodba
CDA 102338/152 R1A
cxc12593 R1DA003
TMO_INT_D
Inacica sadrzaja PA 19
kada spojim tel. preko dcu-65 najnormalnije ga vidim kao USB flash mem - sve vezano za transfer fileova radi normalno... (jedino sto ga XP prepoznaje kao Sony Ericsson Device 115, i uvjek ga sam instalira nakon deinstalacije - tako da nikako nisam uspio instalirati usbflash drivere koji su koliko vidim prema tutorialima potrebni)
imao sam instaliran PCsuite koji je radio malo sporo (doduse imam cca 500 stavki u imeniku) ali uspio sam ga sinkronizirati sa outlook express-om...
kako nisam uspio sa navedena dva software-a procitiati CID i pripadajucu boju svog telefona - deinstalirao sam PCsuite i drivere (Sony Ericsson Device 115 USB WMC Modem Filter, Sony Ericsson Device 115, Sony Ericsson Device 115 USB WMC Modem Driver...)
no svaki put kada spojim telefon, a prethodno sam uninstalirao drivere - XP ih nadje sam i instalira ih ponovo - ne nudi mi onu browse for files opciju...
iskreno - ne sijecam se da li sam ikada instalirao usb drivere sa sluzbene SE stranice gdje sam i skinuo PCsuite...
ili je Suite stavio neke svoje...
uglavnom - mogu pregledavati foldere u telefonu preko windows explorera, ali nikako nemogu dobiti da XS++ ili PhoneXS pocnu komunicirati sa njim (fail to open)
ako netko ima kakav savjet....
P.s. ovo je moj prvi post pa pozdrav svima nazocnim...
Jesi li instalirao USB Flash drivere? Najbolje ih je instalirati pomocu instalacijskog filea gg-setup.exe koji dolazi sa SETool2Lite.
U svakom slucaju, teme o moddanju K750 i popratnim problemima vec postoje, i to vise njih, pa nema potrebe za jos jednom. Sto ti nije jasno pitaj u nekoj od tih tema (barem jedna je sticky).
![]()
Bookmarks