Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 23 od 23
    Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Kasko osiguranje auta

Ne vidim poseban thread, pa rekoh da ga otvorim i pitam one malo bolje informirane. Naime, kako se uskoro selim u Zagreb mislio sam si uzeti kasko osguranje za auto. Jednostavno želim biti miran u slučaju da me na natrpanom parkiralištu oderu, puknu na semaforu ili mi maznu auto. Znači, ne zanimaju me komentari "ma kaj će ti to" i slično. Ima tko kakve konkretne informacije koliko bi to moglo barem okviro koštati mjesečno za jedan manji auto, u ovom slučaju Kia Picanto? Gledao sam po stranicama osiguravateljskih kuća, ali se pogubim u svim tim kategorijama i cjenicima. Fala!

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran500 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kiu picanto ti ziher niko neće maznut, a pomiri se s tim da će ti bočno auto biti izlupkan. onda ćeš vjerojatno zvat mene da ti to poravnam . sam ćeš nakon nekog vremena (ca. dvije godine) uvidjeti da ti je to slabo isplativa investicija.
    Pokušaj staviti pristojniji potpis!
    Sljaka!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prvo da dam trazenu inf; http://www.crosig.hr/CrosigWeb/Cultu...dgovornost.htm

1 KS =0,7355 KW

.. a zatim da komentiram; ak imas manji gradski auto (a da nije golf) investiraj u alarm ili blokadu volana. Stavi se u situaciju lopova koji ide ukrasti npr P 206; ima ih hrpa i oni sa IKAKVOM dodatnom zastitom se ne diraju. A ne znam kolko ti se isplati kesnuti 5000 kn ak ti ga netko ne daj boze ogrebe.

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E stvarno mi se ne da zajebavat sa ugradnjom nekakvih alarma ili blokada, a uostalom to me koliko-toliko štiti samo u slučaju krađe.

Ovaj izračun od 220 kn mjesečno mi je prihvatljiv.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao frish-KI Pregledaj post
    E stvarno mi se ne da zajebavat sa ugradnjom nekakvih alarma ili blokada, a uostalom to me koliko-toliko štiti samo u slučaju krađe.

Ovaj izračun od 220 kn mjesečno mi je prihvatljiv.
    Jeli tocno da vozis kiu picanto? Gle, da takav auto ostavis u dugavama s kljucem u bravi nitko ti ga ne bi maznuo. Brijem da NIJEDNA kia u zadnjih par god nije ukradena u zg, pogledaj na mupu.

Uzmi ti kasko ak se tolko bojis, al nece ti se isplatiti nikako za tih par eventualnih ogrebotina koje saniras za 500 kuna, a kolko znam osiguranje ti i digne premiju kad god prijavljujes stetu!

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Joj, nemoj me odgovarat! Kužim ja te statistike i koji se auti više kradu, ali da mi ga maznu, a ja nemam kasko i da ga moram još skoro 5 godina otplaćivati, odgrizo bih si nešto.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Joj, nemoj me odgovarat! Kužim ja te statistike i koji se auti više kradu, ali da mi ga maznu, a ja nemam kasko i da ga moram još skoro 5 godina otplaćivati, odgrizo bih si nešto.
    Pa stavi onu sipku na volan, kupis to za 200 kn i nema sanse da ti ga neko takne.

Cuj..
    1. Nemaju ga kome prodati
    2. Nemaju kaj izvadit iz njega
    3. Ne vjerujem ni da ZNAJU kak se to krade jer nikad nisu ni pokusavali..

Opet; NIKAD NIJEDNA KIA NIJE UKRADENA, suzdrzavam se da ne dodam S RAZLOGOM. Ups. Izletilo.

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dobro, priznajem da nisam očekivao nepotrebne predrasude o dotičnoj marci automobila, ali sto ljudi...

Ali ponavljam, nije samo krađa tu u pitanju. Zagreb je velik grad sa mnogo većim brojem luđaka na cesti od jedne Kutine. Od čega da štetu ili totalku naplatim, pogotovo ako krivac nestane sa mjesta nesreće?

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dobro, priznajem da nisam očekivao nepotrebne predrasude o dotičnoj marci automobila, ali sto ljudi...

Ali ponavljam, nije samo krađa tu u pitanju. Zagreb je velik grad sa mnogo većim brojem luđaka na cesti od jedne Kutine. Od čega da štetu ili totalku naplatim, pogotovo ako krivac nestane sa mjesta nesreće?
    Nisu predrasude, kia je jako kvalitetna. Samo mi je taj auto nekak vise za cure i iskljucivo za grad jer mu je max cruising speed oko 140 ak se ne varam. Mala potrosnja, nikakve performanse.

Ma daj pusti te spike s puno ludjaka, od milion vozaca 90% nas nema kasko pa smo zivi

Zaboravi kasko, a 220 kn/mj pucaj u neki inv fond i za 5 god ces imati za pravi auto

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne treba meni "pravi" auto, već nešto povoljno, malo, da ne troši puno i da me doveze s točke A do točke B.

A kupio sam ga iz razloga jer sam zbog platežne moći mogao birati zmeđu toga i Fiat Seicenta. Ioanko ne bih želio kupiti i voziti neki obiteljski auto. Zašto bih kada se u 90% slučajeva samo ja vozim u njemu. Uostalom, ovo sparkam gdje god hoću.

Vidjet ću što drugi misle i kakva su im iskustva.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    čuj ja sam platio osnovno osiguranje oko 2200kn i kasko 3400kn za daciju logan,s time što sam duže njihov osiguratelj to mi svake godine daju popust,preporučam ti allianz (ja sam ga mislio uzet jer su mi ga svi preporučili ali nije bilo poslovnice u jastrebarskom (sad su je tek otvorili) mislim da je malo skup ali je najbolji,više su ozbiljni,za sad sam na jadranskom osiguranju),čuj konkretno sam ga uzeo jer znam putovat za Zagreb (ne baš često,ali sam svaki tjedan bio barem tri puta u zg-u s autom) a tamo imaš dobrih i loših vozača koliko očeš,pa ako se slučajno sljepim sa drugim ili on u mene da nemam brige,a ima ti još jedna fora,da nakon po prilici godinu dana možeš otič u svoje osiguravateljsko poduzeče i prijavit štetu na automobilu (na to mislim ogrebotine,sitna oštečenja (kad kamen frcne u haubu itd.)) tako da netrebaš iči za svaku malu sitnicu več godišnje to napraviš i dobiš pare za novo lakiranje,ili ako te netko ogrebe na parkingu otiđeš na policiju prijaviš da te je netko udari i da neznaš krivca ispuniš njihove dokumentacije i otiđeš kod osiguravatelja i dobiš pare (to ti je zgodno ako imaš klince ako ti ga slučajno izgrebu samo prijaviš i opet dobiš pare)-e sad postoji jedan problem koji mi je prijatelj govorio,kad napokon završiš sa svom dokumentacijom,sliknjem vozila nakon nesreče itd. sljedi po njemu najgori dio (barem on tako veli) razgovor sa osiguravateljem,sad on veli da ti je to ko na placu,da se s njim pogađaš,bez obzira što dobiš procjenu štete,malo mi je bilo to smješno ali je on govorio da se doslovno cinko s njima za iznos,da uopče ne procjene dobro,konkretno prijavio je neku osrednju štetu (mislim da je trebalo lakiranje i kitanje) i sad on njemu veli cijenu koju če dobit (koja je bila manja od one koju su mu rekli u orginal servisu (uvjek pitaš kod orginalnog servisa prije,a onako češ na kraju otič u neku običnu lakiraonicu) i ovaj nepopušta nikako i sad on veli njemu pa ja vam dam ključeve od svog auto pa ga vi popravit tako mi je svejedno tko ga kod njih dovezo vi ili ja,i odmah frajer promjenio mišljene i našli su se negdje na sredini

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran3 months registered10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    xperia Neo "Slow boy"
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.227
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kratko i jasno : ne stavljaj kasko na kiu.
    nece ti ju ukrast da ostavis kljuceve u vratima i otvorene prozore prek noci.
    ogrebat ce ti ju svakak , a ti se sad raspitaj kaj je franšiza od 1-2 posto i dal ce ti kasko popravljat stete manje od 2-3 tisuce kuna.

a takvih ces imat najvise , osim ako te netko ne pukne posteno.ak te pukne , sve ide s njegove police kasko ni ne diras.

auto ti nije nov - vjeruj , nepotrebno ti je to .

čuj ja sam platio osnovno osiguranje oko 2200kn i kasko 3400kn za daciju logan,
    jbte , ti si jos veci luzer.
    ovaj bar jos razmislja

ako netko ukrade dacu logan u Hrvatskoj , odricem se autiju i interneta na godinu dana.to cak nemoze poslužit ni kao getaway auto pljackasima , ulovili bi ih murjaci on foot.
    Potrubi ak ti se sviđa moj avatar

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a ti si isto smješan,gdje sam ja u svojem postu naveo da sam ga ja uzeo radi krađe,da si imalo pametan prvo bi pito jeli imam bolji razlog,pa evo ti ga,u hrvatskoj nema puno čak i nema rezervinih djelova za nju,kad mi se dogodi sudar gdje ču ja nabavit djelove a da nisu skupi,nema baš zamjenskih djelova,samo orginali kod nas za novu daciju logan pa mi je isplativija opcija kasko jer kad se dogodi sudar nemam nikakvih briga di budem tražio djelove otiđem u renault i nabavim djelove ,a kao drugo čovjek je pito mišljenj pa sam mu ga dal neuzimaju svi kasko radi krađe i kak ti znaš da dacia ne ide s mjesta po tvom (prema tvom onda novi clio 2 isto neide,a iste su mašine unutra)

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Hoc Pregledaj post
    kad mi se dogodi sudar gdje ču ja nabavit djelove a da nisu skupi,nema baš zamjenskih djelova,samo orginali kod nas za novu daciju logan pa mi je isplativija opcija kasko jer kad se dogodi sudar nemam nikakvih briga di budem tražio djelove otiđem u renault i nabavim djelove
    Prvo kud te vrag nosio da to kupujes. Ruzno, ne ide, ne mozes popraviti nigdje osim u zamjensko, pa to uopce nije isplativo.
    AKO ti lose vozis onda je isplativo kasko. Al ak si siguran u sebe onda fakat ne kuzim cemu, ak te neko lupi njegovo osig ti placa!

Fakat mi nije jasno zbog cega se vi provincijalci tolko bojite zagreba, grad ko i svaki drugi, u postocima je jednako losih vozaca u zagrebu, rijeci, splitu, zadru... Kolicina ne znaci nista.

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    xperia Neo "Slow boy"
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.227
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    potpis , na ovo zadnje big one , koda sam ja piso.
    daj nemojte bit seljaci koji se useru cim vide dva semafora.
    vozim svaki dan MINIMALNO 100 km i to iskljucivo po gradu , 4 godina tak imao sam jedan manji sudar , lik izaso iz auta , on prizno popunili europsko , auto isti tjedan popravljen to malo kaj je bio branik puknut.

pa daj si zamislite jel isto da te pukne netko u gradskoj guzvi sa 40 na sat ili na regionalnoj cesti frontalka ??
    ljudi moji ...
    u tim vasim provincijama se vise gine s obzirom kolko ljudi zivi tam , samo ne gledate na to tak...

hoc - sorry , nemam ni ja love nit neku opaku pilu , ali dacia

kakav crni kasko.
    u obiteljki imam auto koji nemoze bit atraktivniji kriminalcima ( golf+dizel+kvalitetne alu flege+ukupno stanje apoteka) , dovoljna ti je stvarcica koja se zove defendlock ili multlock i miran si.

daciu ili kiu ti nece ni da ih molis.
    kom ce ih prodat poslije?
    Zadnji uredio stamp1 : 24-07-2007 u 12:48

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Godina
    39
    Bodovi
    7.688
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.688, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako volim ove pametnjakoviće koji pljuju po autima bez ikakve osnove. Za vašu informaciju, osnovna namjena auta je prijevoz s jednog mjesta na drugo, a ne kurčenje po kvartu sa spuštenim prozorom dok iz auta dopire glasna muzika zbog 14 subwoofera u gepeku i utrkivanje od jednog semafora do drugog.

Dacia Logan je vrlo isplativ auto (u dizajn ne ulazim, sto ljudi, sto ćudi) a ovisno o motorizaciji može itekako "ići s mjesta" (novi 1.6 16V što su uveli je sasvim solidnih preformansi).

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vladobrad Pregledaj post
    Kako volim ove pametnjakoviće koji pljuju po autima bez ikakve osnove. Za vašu informaciju, osnovna namjena auta je prijevoz s jednog mjesta na drugo, a ne kurčenje po kvartu sa spuštenim prozorom dok iz auta dopire glasna muzika zbog 14 subwoofera u gepeku i utrkivanje od jednog semafora do drugog.

Dacia Logan je vrlo isplativ auto (u dizajn ne ulazim, sto ljudi, sto ćudi) a ovisno o motorizaciji može itekako "ići s mjesta" (novi 1.6 16V što su uveli je sasvim solidnih preformansi).
    Nije stvar u glasnoj muzici, stvar je u tome da je lik ocito IMAO 70,000 kuna i odabrao je daciu logan. Za 70,000 kn ak ti je za A-B kupis si npr. meganea, punta, ili yarisa starog 2-3 god. Ljudi kupuju nove aute i to pravdaju "ha imam garanciju, polovni se kvare", što nema blage veze s istinom. Nit ce se novi auto pokvariti (i tako isplatiti tih 30,000 kuna vise sto si kupio novog), nit ce ti se polovni pokvariti ak se iole kuzis pri kupovini. A ak se ne kuzis, lako nadjes nekog tko se kuzi.

I dacia NE IDE. Imao sam prilike jednu voziti prosli tjedan, to je katastrofa, trom je ko zak houdek. Auto je nov, prozori se spustaju rucno, nisam ziher dalopce ima centralno, a kao posebna poslastica NEMA KLIMU!!! Pa tko zaboga kupuje novi auto u 6 mj bez klime?!?!

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajde ovako, molio bih sve dalje da prestanu komentirati nečiji automobil, odnosno marku jer nisam zato otvorio ovu temu. I ne, ja se kao provincijalac ne bojim Zagreba, jer sam ipak tamo proveo 5-6 godina, ali je ipak neusporedivo veći postotak krađa upravo u tom Zagrebu, nego u jednoj Kutini, gdje se ne sjećam kada je zanji puta auto ukraden. Istina, nemam još dovoljno iskustva na zagrebačkim prometnicama, jer sam se uglavnom po Zagrebu vozio javnim prijevozom i išao pješice gdje sam mogao. I baš zato što nemam još toliko iztrenirane reflekse i živce za vožnju po zelenim valovima, jednosmjernim ulicama i avenijama volio bih se osigurati, jer ne mogu sa 100% sigurnošću tvrditi da upravo ja neću skriviti neku nezgodu. Nije da jesam ikad.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao stamp1 Pregledaj post
    u obiteljki imam auto koji nemoze bit atraktivniji kriminalcima ( golf+dizel+kvalitetne alu flege+ukupno stanje apoteka) , dovoljna ti je stvarcica koja se zove defendlock ili multlock i miran si.

daciu ili kiu ti nece ni da ih molis.
    kom ce ih prodat poslije?
    Ti pises iste stvari koje sam ja naveo gore ^^

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Godina
    39
    Bodovi
    7.688
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Slide Pregledaj post
    Nije stvar u glasnoj muzici, stvar je u tome da je lik ocito IMAO 70,000 kuna i odabrao je daciu logan. Za 70,000 kn ak ti je za A-B kupis si npr. meganea, punta, ili yarisa starog 2-3 god. Ljudi kupuju nove aute i to pravdaju "ha imam garanciju, polovni se kvare", što nema blage veze s istinom. Nit ce se novi auto pokvariti (i tako isplatiti tih 30,000 kuna vise sto si kupio novog), nit ce ti se polovni pokvariti ak se iole kuzis pri kupovini. A ak se ne kuzis, lako nadjes nekog tko se kuzi.

I dacia NE IDE. Imao sam prilike jednu voziti prosli tjedan, to je katastrofa, trom je ko zak houdek. Auto je nov, prozori se spustaju rucno, nisam ziher dalopce ima centralno, a kao posebna poslastica NEMA KLIMU!!! Pa tko zaboga kupuje novi auto u 6 mj bez klime?!?!
    I ja sam u načelu radije za polovni auto star 2-3 godine nego novi, ali Bože moj, ne kaže se uzalud "novo je novo". Imaš ovu novu, mislim da se zove "elegance" ili tako nešto, ima full opremu i 1.6 16v motor iz Renaulta. To može proći.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vladobrad Pregledaj post
    I ja sam u načelu radije za polovni auto star 2-3 godine nego novi, ali Bože moj, ne kaže se uzalud "novo je novo". Imaš ovu novu, mislim da se zove "elegance" ili tako nešto, ima full opremu i 1.6 16v motor iz Renaulta. To može proći.
    Novo je za ljude koji to mogu platiti u cashu odjednom, ili eventualno na leasing 2 god.
    Sve ostalo je poslijedica neznanja ili straha. Ali ljudi su ovce, radije ce kesnuti 30,000 kuna vise za novi auto nego se malo potruditi i educirati (ili platiti nekome) pa kupiti dobar polovni.

A "novo je novo" sam obicno cuo od ljudi koji su upravo digli sedmogodisnjij kredit koji im jede skoro pola place.

Upravo trazim neki auto za sistericu, cijenovni raspon je otprilike ko i dacia, al mala hoce cabrio pa ce potraga potrajati... Jelda sam dobar buraz

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hej, halo! Biste mogli prestat spamat temu? Fala!

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    xperia Neo "Slow boy"
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.227
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa kutina nije tolko selo , nemoj se bojat.
    nemroas odma u sam centar grada ic , zeleni val i to.odi prvo po kvartu di bus zivio , pa sve dalje i dalje.
    tak smo mi home boys koji smo tu rođeni.danas mi nije problem otic u dubravu di sam 2put godisnje i to ako.

sad ti je grad poluprazan , odi se vjezbat malo

neznam cekas valdja da ti jos netk oda savjet , po meni je ludorija uzimat kasko na tvom mjestu.Osim ak nisi bas ono antitalent da imas zapisano u autu kaj koji znak znaci i kak se toci gorivo , onda uzmi kasko za svoju sigurnost.

ukrast ti ga nece nitko, ponavljam po treci i zadnji put.

Novo je za ljude koji to mogu platiti u cashu odjednom, ili eventualno na leasing 2 god.
    Sve ostalo je poslijedica neznanja ili straha. Ali ljudi su ovce, radije ce kesnuti 30,000 kuna vise za novi auto nego se malo potruditi i educirati (ili platiti nekome) pa kupiti dobar polovni.
    no , ovo je vec diskutabiulno.
    ajmo uzet neki auto normalni - opel astra nova.
    lupam cifru od 18 000 eura sa normalnim motorom i normalnom opremom.
    to znaci izrigat ~130 000kn u komadu.
    za godinu dana ja ti od toga , opet ~ , napravim 200 000 kuna.
    In. fond , sam si reko na pocetku

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Jadransko osiguranje
    By Black_Hawk in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 05-03-2007, 00:23
  2. Povezivanje V3 i auta
    By Boobo-oobo in forum Motorola
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 19-05-2006, 16:05