treba ti wireless modem(ako ne potpisuje ugovor cca 500kn) i žica koja če iči ok kompa na modem(1m=10kn) i to je to
Nisam znao kako nazvati temu, al dobro...
Susjeda me pitala kako da napravi da moze na oba dva kompa imati dsl, s tim da je razmak izmedju njih kojih 10-15m (jedan u prizemlju, a jedan na katu)... Ona ne bi bas htjela neke zice po kuci i tak sta... Kaze da hoce da moze kad joj netko dodje s laptopom da se moze spojiti i tako...
Ja sam rekao da je wireless modem najbolje rjesenje, pa bi sad htio cuti vasa misljenja...
Znaci zamima me cijena sveg sto treba kupiti da ta dva kompa mogu bez problema na net...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
treba ti wireless modem(ako ne potpisuje ugovor cca 500kn) i žica koja če iči ok kompa na modem(1m=10kn) i to je to
A KAJ SAD TI GLEDAS�
wirlles modem je oko 400-500 kn i treba ti wlan karta u PC to je oko 100 kn znaci da umrezi 2 pc-a doci ce joj oko 500-600 kn sve zavisi ali mora postaviti i dobru zastitu da nebi se spojili jos kojekakvi ljudi a to skroz slabi modemi tesko rade neznam ti vidi
Jel ima jos tko kakvu ideju... Ne mora biti s wirelessom, moze i neki drugi nacin... Ona vec ima na jednom kompu dsl, preko onog zyxel ili tak nest modema, a htjela bi imati i na kompu koji se nalazi na katu...
Ajd ljudi jos koja ideja...
mislim da ne moze drukcije. Ili wireless ili zica kroz zid.
a zasto ne zica??? moze se to i lijepo napravit ili ako vec ima neki vod kroz zid spustis zicu kroz njega??
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
Ma to sam i ja rekao za zicu, al ona nesto kaze da nece i tako... Reci cu joj cijenu, tak da vjerujem da ce odustati od wirelessa...![]()
Ne kužim kaj ste mislili. Ili wireless ili žice. Kaj bi moglo bit treća solucija?
Može kupit mrežnu opremu da se umreži preko Električne mreže. Ako su i prvi i drugi kad spojeni na isti KPO...
Izađe ju isto kao i wireless, samo dobije brži prijenos podataka i nitko joj se ne može prikačit na mrežu
...ima zyxel wireless???
...onda joj samo treba kabel i gotovo (cca 40 kuna) - povuće od modema do traženog mjesta i ukopća - eventualno treba restartati komp...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
...ima zyxel wireless???
...vjeruj mi kada spuši par puta sa nemogučnošću spajanja - kablovi će biti poželjni...
I sad shvati ti to susjeda ima dva kompa ili nema - tko dođe laptopom - ideš...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks