Vizualno mi je puno ljepša, dosta korisnih noviteta. Ali jako kratko sam ju koristio (dva dana) zbog problema s driverima tako da ne mogu ništa više reći
Nabavio sam vistu(ocete i vi javite se na PM) i zadovoljan sam imam Home Premium i ok-je maloooooooooo bolja od xp ali sam ja zadrzo i xp i instaliro vistu a to je dobro sve cu raditi kao i dosada ali kada krenu programi za vistu amo prebacim na vistu.
Reci te sad i vi svoja iskusta pa da buduci posjedovatelji viste znaju sto ih ocekuje ja cu nakon malo duljeg testiranja objaviti sve o njoj.Tj.uplodacu na svoju stranicu veliki clanak a dotad vi recite svoja iskustva.
Vizualno mi je puno ljepša, dosta korisnih noviteta. Ali jako kratko sam ju koristio (dva dana) zbog problema s driverima tako da ne mogu ništa više reći
koristio sam ultimate nije losa ali jos uvijek sam an xp-u![]()
najvise mi se svida prepoznavanje govora(govorno upravljanje) odlicno je napravljeno..
vista paranoicna ko i zonealarm( dok ne nauci), to i driveri su mi jedina zamjerka
nakraju => Vista je dobra ali xp mi je ipak drazi![]()
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
ja koristim i xp i vistu ultimate zato sto bez xp-a nemogu a vista mi isto tako treba
Bookmarks