ja sam negdje prije tjedan dana narucio od Microsofta besplatno (ne sjecam se sad linka)
Kad (i ako) mi stigne, javim ti odmah
Prvo hvala svim koji su ponudili linkice za skinut.. ali ako netko ima cd nek mi posalje pp pa se dog oko isporuke i cijene. mislim da je to najbolje..unaprojed hvala !
ja sam negdje prije tjedan dana narucio od Microsofta besplatno (ne sjecam se sad linka)
Kad (i ako) mi stigne, javim ti odmah
iPhone 5s 16 GB
ja ti imam Longhorn..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
imas longhorn,a koje su specifikacije pc-a da bi to vrtilo?
Longhorn ti je zapravo Vista, odnosno Vista se trebala zvati Longhorn, ali radi neznam čega su se predomislili..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
To su kao beta verzije? Kad su inače najavljeni za izlazak?
To se službeno može naručiti (Beta Experience) ili si samo naručio pa kad bude? Koliko se plaća dostava (besplatna je?)?Izvorno postao imatic
Longhorn je bio samo radni naziv Viste, iako mi se više sviđa Longhorn!Izvorno postao Bronth
![]()
Da to, Beta Experience, bas me briga oce stici ili nece (mislim, volio bi da stigne, ak ne, nema beda). Tamo pise da je sve besplatnoIzvorno postao Dark
![]()
iPhone 5s 16 GB
I ja isto. Zato i pitamIzvorno postao cyberphere
@imatic: ako nađeš link obavezno ga postaj ovdje
iPhone 5s 16 GB
Taj link sam našao, ali ne vidim kamo kliknuti da se naruči.
prvo na ono "Join the....", onda ono Register, i onda dalje moras imati email na Hotmailu. AKo nemas, moras si otvoriti novi
iPhone 5s 16 GB
Znači sljedeći windows koji dođe će se zvati Win 2006 ili?Izvorno postao cyberphere
Ja sam pročita da će se zvati Vista:
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=65749
Zadnji uredio 8ambuss : 06-01-2006 u 18:58
Imam ja passport, ali ovo ipak nemogu naći (ulogiram se i jedini link mi je Participate now, a tim linkom se samo pogađa datum izlaska, dalje nisam stigao)Izvorno postao imatic
evo sad sam i ja probao, izgleda da nema vise. ja sam prije 2 tjedna narucio
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks