koje igre igraš.............ja se baš ne kužim ali možda ti je prcesor ili graf. preslaba...............probaj staviti u settingu kvalitetu nisku..............
Pozdrav!
U zadnje vrijeme racunalo mi se pocelo zamrzavati kad igram neke igre ili ponekad se samo ugasi monitor i nakon nekoliko sekundi se jednostavno zamrzne!Taj dio bas ne razumijem zasto mu se to desava jel problem u graf. kartici ili u hdd-u, ili u necem trecem?
Konfiguracija:
AMD Sempron 3000+m
Abit NF8-V
ATi Radeon X1600Pro
Maxtor 200Gb
koje igre igraš.............ja se baš ne kužim ali možda ti je prcesor ili graf. preslaba...............probaj staviti u settingu kvalitetu nisku..............
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
igram Counter Strike Source i Trackmaniu nations!nije stvar u tome jer mogu obadvije igre igrat na full detaljuima i probao sam smanjit detalje i gasio sam VPU Recover, dizao napon za graficku ali nisam postigao neke trazene rezultate
update drivera?????
to je najcesce problem oko grafike
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
Nemojmo zaboraviti da nam se i LJETO vratilo.
40 prokletih stupnjeva u hladu.
Ake se ne koristi klima u sobi sa kompjuterom, treba se uzeti u obzir i dobra stara moguchnost - pregrijavanja (najvjerovatnije GPU-a/CPU-a).
e i to moj intel kuha na 65 stupnjeva po ovim temperaturama istina zna nekad i malo gore otic
skini si neki program npr SpeedFan ili CPU-Z i mjeri u 13h
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
Recept za ovo ljeto i gamere....
Snizite voltaže na CPU i podesite optimalnu radnu frekvenciju.
Najpreporučljivije je skiniti nekih 30% perfomansi da održite procesor i grafičku na temperaturama kakve su po zimi...
Naravno, ako nemate klimu doma
ma ja stavim da ventilator puše na max i ko da imam klimu....................
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
driveri su skoro najnoviji!a ja sam napravio obrnuto dignuo sam napone na grafulji i procu!probac cu sa tim nadam se da cu nekaj postic jer me stvarno to nervira!
i nazalost neam klime nego se przim zajedno sam kompom u sobi!i jos nesto jel ima kakva preporuka drivera (catalyst ili omega ili nesto sasvim trece) za gore navedenu graficku
kolega ovak to bi ti moglo podizanje takta proca graficke i proca glavnog moglo i stvarat jos vise problema, ako nemas kak se spada vent po ovakvim vrucinama,
ja sam imo problem sa jos starom nvida riva tnt2 m64 32 mb, isto je zamrzavala se, bio je prob u driverima, al ne zadugo, kad sam stavil nove drivere radilo je bolje al se rijede zamrzavalo, i onda sam skuzil da fu**cking temperature vani me zezaju, stavil sam veci tj.brzi cooler na graficku i sve radilo ko bok...evo probaj i ti mozda pomogne, usvakom slucaju pomoč će sigurno, jer je bolji sćim brži vent...
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
rijesio sam problem, ali problem nije bio ni u jednom navedenom nego u hdd!nisu mu se svidjale postavke u biosu, pa sam si dao malo truda ceprkat po njemu i sad radi ko sat!ali svejedno hvala
prethodno sam imao sata disk!i ostale su njegove postavke i on ga je "prepoznao" kao sata disk sto naravno nije i "trazio" drivere za njega, koji nisu bili potrebni!i to bi otprilike bilo to! (barem mislim)
neznam samo kazem, ja sam to napravio i sad mi radi fenomenalno(a mozda se i komp uozbiljio)
Bookmarks