Očito je u pitanju grafička ili nešto vezano za nju. Može biti i do komunikacije ploča - grafička. Pokušaj reinstalirati sistem i ostaviti sve M$ drivere koje nađe, pa ako opet bude, moguće je i da je hardware.
Pozdrav svima, imam slijedeci problem: komp mi se zamrzava svako malo (u prosjeku po 5, 6 puta u par sati). Konfiguracija je slijedeca:
MBO ABIT, s. AM2, KN9 S, nFORCE 550, BUS 2000 Mhz, serial ATA II, RAID, 7.1 zvuk, DDR 2, 1Gbps, ATX2
AMD Athlon 64 3500+, 2200 Mhz, 512 kb c., socket AM2, BUS 2000 Mhz, BOX (Orleans)
RAM, 1 Gb, DDR 2, PC- 5300, 667 Mhz, KINGMAX
VGA PCI-E SAPHIRE ATI Radeon X1650 Pro FR, 256 MB, tv-out, Dual DVI
HDD MAXTOR 160 GB, serial ATA-II, 7200 o/min., 8 MB cache
Ako sam u nekoj igri, sistem se redovito rusi i izbacuje plavi ekran s porukom da je greska u fileu ati3duag.dll. Pokusao sam reinstalirati drivere za graficku, windowse (SP2), ali nista. Jel moguce da je problem u nekakvoj nekompatibilnosti dijelova? Hvala unaprijed na svakoj pomoci.
Očito je u pitanju grafička ili nešto vezano za nju. Može biti i do komunikacije ploča - grafička. Pokušaj reinstalirati sistem i ostaviti sve M$ drivere koje nađe, pa ako opet bude, moguće je i da je hardware.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Pogledaj u biosu koja ti je temp. procesora. Možda ti se previše zagrijava.
CARpeDiem*
Pogledaj sve temperature kako je i igor rekao, vjerojatno je u tome problem...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Hm, temperature provjerene i sve je u granicama normale. Naisao sam na mnogo neodgovorenih postova sa slicnim problemom i to bas sa istim fileom. Jednostavno mi ne pada na pamet u cemu bi mogao biti problem, jer sve radi besprijekorno neko vrijeme, a onda neizbjezan crash...
a koji ti error kaže ili onaj uobičajeni microsoft windows error
|\/|0T0r0La
Evo tocno ista poruka. Uz to, komp se zna i zamrznuti dok sam samo na desktopu, bez pokretanja ikakvih programa, a ko za inat, zna raditi besprijekorno po par sati uz igranje Obliviona, surfanje po netu... Ispricavam se zbog uploadanja malo vece slike.
pojavlja ti se blue neznam zasto mozda neka greska u windowsima ja sam imao istih problema i resetirao sam bios i nije pomoglo onda sam jednostavno formatirao tu particiju na kojoj su windowsi
Sumnjao sam i ja na Windowse, ali nakon formatiranja diska i reinstaliranja raznih kopija i verzija bez ikakvog rezultata, teorija mi je nazalost pala u vodu.![]()
Probaj prvo naći sve najnovije drajvere pa skini sve postoječe i stavi te nove!!
Prijatelj na taj način riješio isti problem!!
A dali si možda u zadnje vrijeme nadograđivao konfiguraciju??
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks