http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=524697#post524697
tu se nalaze slike pa komentirajte
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=524697#post524697
tu se nalaze slike pa komentirajte
Zasto su samo u 1mpx rezoluciji ?![]()
photobucket smanji rezu izgleda
krivi link si stavio za komentare!
,
Inace slike mi dobro zgledaju.
Dobro izgledaju slike... nema šta...
Samo daj "okini" koju kad je mrak ( nekoj prostoriji) da vidimo kako izgledaju slike slikane kada je mrak i kada je blic uključen...
I mogao si upladati na imageshac.us pa onda nebi bile smanjene rezolucije...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
stavio sam nove slike 3 su po mraku i sve su u punoj rezoluciji![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio sonyck : 02-03-2007 u 20:13
Budem ja sutra slikao pa uploadao...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ajd da vidimo ko zna bolje slikat(ima i utom neceg)
pa za mobitel su slike i po...
After all...
Slike su iste kvalitete kao i na mom TyTN-u kad su u punoj rezoluciji..
Za slikanje koristite digitalne fotoaparate a ne mobitele. Najlošiji digitalac slika bolje od K800i koji ima 3.2MP i autofocus.
zašto da se svađam kada sam u pravu?
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
to je istina,ali se mora priznati da mobiteli napreduju sto se tice kvalitete fotoaparata.
mobiteli su prakticnij od fotoaparata i dosad sam se naso u dosta situacija u kojima sam nabrzinu izvadio mob i slikao,ipak su kamere na mobitelima za zabavu a ne za slikanje svatova,revija.............
Dobre slike...Samo mi se nesvidja ovo od barce...![]()
evo da malo dignem temu,stavio sam nove slike pa komentirajte![]()
slike su jako dobre(za mobitel naravno),ali se na nekima moze primjetiti da su boje malo prenaglasene,sto je stara boljka optike na Nokijama.
a sto se tice tih naglasenih boja,slike sam slikao u razlicitim načinima scene,npr. ono cvjece sam slikao sa snimanje izbliza stoga su boje i detalji naglaseniji,ali ima tu prste i sama nokia jer na k800 su slike bljeđe i puno realnije iak se ljudima vise sviđa da slika ima sto jace boja![]()
Iman ja jedno pitanje. Zašto su meni slika sa digitalnog fotoaparata dosta bolje nego kod N 73 a oboje imaju 3.2 megapixela ( iako su slika sa N 73 vrlo dobre ) ?
a lol kojeg li pitanja,pa sta mislis zasto je tvoj digitalac jednako velik kao i n73 a podrzava dvje funkcije,slikanje i snimanje dok je n73 sve u jednom.Na fotoaparatu je sve kvalitetnije, od objektiva,do zooma,ama bas sve.
ICO ona slika gdje si slikao digitalce,jel si to uslikao sa funkcijom snimanje izbliza ili.....jer je pozadina dost mutna....
Bookmarks