Nemam ni jedan od tih fonova ali ja mislim da oni imaju drukciji Player, mogu u pozadini...valjda za to sluzi taj XPress Music?!
zanima me da li te muzicke nokie koje imaju nastavak Xpress music imaju prosjecne zvucnike ili su ipak jaci od ostalih nokia.radi se o modelima 5070,5700,5200 i 5300.znam da se na njih mogu prikljucit obicne slusalice ali me zanima kakav je zvuk iz zvucnika.i da li imaju obicne plejere ugradene ili bolje od obicnih nokia (da li sadrzi equilajzer,da li se pjesme mogu ubrzavat unaprijed i unazad,da li moze raditi u pozadini..)
Nemam ni jedan od tih fonova ali ja mislim da oni imaju drukciji Player, mogu u pozadini...valjda za to sluzi taj XPress Music?!
...baš sam danas radio na 5300 i evo nekih odgovora:
- zvučnik je stvarno jak, najjači koji sam dosad čuo na Nokii
- ima equalizer i bas je dosta dobar na vanjskom zvučniku
- player svira u pozadini
- pjesme se mogu ubrzavat, tj. premotavat
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Btw,i noviji S40 telefoni (6280,6233,6288...) također mogu svirati u pozadini. Xpress Music telefoni samo imaju ergonomičniji mp3 player
i kad se usporede SE walkman i Nokia Xpress Music tko je pobjednik.da li SE imaju bolji player ili je nokia bolja/ista kao walkman mobiteli.
mislim da je SE sto se tice glazbeno orijentiranih mobitela ipak u maloj prednosti.
...hmm, za 6233 ne bih rekao, jer sam ga čuo...dok za ova ostala dva ne znam jer se nisam sreo s njima...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Za zvučnik N95 ne znam al istina da 6233 i N73 imaju jači zvučnik(hehehe tj zvučnike) od 5300 ali ne možemo poreči da 5300 ima uistinu jak zvučnik.
Kod tih Nokia Xpress music me živcira što su bijele pa mi to nekako izgleda užasno, kao iz dučana sve po 9 kn.
Bookmarks