eh eto bio sam prezadovoljan ovim mobitelom i jednog dana pogledam,ekran pukniiovjerovano je mala sestra imala prste u tome,no sad nebitno.Dakle on radi ,normalno se puni i display radi,ali se ne moze normalno tapkati,tj na onim mjestima di je ekran pukao.E sad ja sam mislio da se moze zamjeniti samo maska i to staklo kao zastitno ali kad sam zvao servis kazu da je to povezano i da mora kompleatan display se zamjeniti.Popravak 850kn,shok me uhvatio,ajde skupim ja pare i nazovem ih ponovo 015550320 kad odjednom 1400 kn ,kao zabunili su se ipak nije 850.To se definitno ne isplati popravljati,gledeam recimo u njemi se moze nabaviti:
---http://www.yatego.com/index.htm?sid=07Y1182894673Y03bdf262569aedd130&aId =43e0d22e758be0.7&cl=pdetails&pId=44248ac6d4054&va riants=&fnc=buy&token=0.5882131968657452&sArr=0&qu antity=1&x=25&y=6---
e sad sam bas poslao prijatelju da se malo raspita koliko je to moguce da mi oni posalju od tamo.Eto to su jedine solucije za sada sto sam iskopao.Ako tko zna koji drugi servis da bi mi mogao to srediti ili tko ima mda2 a da mu diplay sljaka a ostalo neispravno nek pomogne.jer nemam trenutno para da uzimam novi![]()

vjerovano je mala sestra imala prste u tome,no sad nebitno.Dakle on radi ,normalno se puni i display radi,ali se ne moze normalno tapkati,tj na onim mjestima di je ekran pukao.E sad ja sam mislio da se moze zamjeniti samo maska i to staklo kao zastitno ali kad sam zvao servis kazu da je to povezano i da mora kompleatan display se zamjeniti.Popravak 850kn,shok me uhvatio,ajde skupim ja pare i nazovem ih ponovo 015550320 kad odjednom 1400 kn ,kao zabunili su se ipak nije 850.To se definitno ne isplati popravljati,gledeam recimo u njemi se moze nabaviti:
Odgovori uz citat
Bookmarks