Podržavam...
Da!
Ne
Suzdržan
Podržavam...
Zadnji uredio Gen Mo'Kai : 18-03-2004 u 17:04
Moje je mišljenje da moderatora trebaju predložiti drugi, a ne da se sam predlaže. Da su te drugi predložili imal bi u svakom slučaju moju podršku, ovako ti ju ne mogu dati.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja dajem podršku. Siguran sam da znaš što govoriš što se tiče nokie.![]()
moze![]()
eh sada, ja bi te rado stavio za moderatora smartphonova, mislim da je to tvoje podrucje najvise, ali pitanje oce taj podforum zazivjeti tako da... vidjet cemo
...e Coma piliš...
Ja sam za jer bolje entuzijasta nego dva kojih nema...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
..OK si forumaš i nikada sa tobom nije bilo nikakvih problema,dosta si aktivan i često logiran na forumu. Smatram da si dovoljno bistar i kužiš nokije(uostalom imaš 6600) što je dovoljan početak za moderiranje Nokija podforuma...........ionako nije bitno da moderator bude hyperfreak što se tiče nečega,a u ostalom sadržaju je idi.t...smatram da si u cjelosti sposoban
ja podržavam tvoju kandidaturu..........
![]()
potpisujemPoslao: tomo
..OK si forumaš i nikada sa tobom nije bilo nikakvih problema,dosta si aktivan i često logiran na forumu.
ja podržavam tvoju kandidaturu..........
![]()
![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
I ja.Poslao: andrea
potpisujem
Forumaš godine :)
...veliki Nokia fan...podržavam...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
I, što se odlučilo???
mislim da je dobio neupitnu podrsku... sto je je... meni je na 20-tak pm-ova odgovorio u vezi 6600... ima volje i zivaca...![]()
...mislim da je većina za(iako mislim da treba još postova podrške),al nek se "Zappan" izjasni...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
evo i ja sam za
@sljaka, u globalu bih i ja rado da je tako... no za sada imamo što imamo, cyber je dobio podršku, ima i moju, a mislim da se svi slažemo da nokia treba jednog dobrog moderatora koji će se potrudit oko tog foruma. eto, cyber, dobrodosao u ekipu modova mobilovog foruma.
i nama valda....
@zap...mislim da će ispunit očekivanja, naravno uz pripomoč ostalih modova...![]()
Bookmarks