Potpuno se slazem s tobom;sodom stvarno kuzi Symbian
ima moju podrsku
Zbog svojeg višemjesečnog staža na forumu, dobrog poznavanja materije, a i čestog boravka na forumu, predlažem sodoma za moderatora foruma Nokia ili još bolje njenog podforuma, Nokia Symbian. Provjerio sam da li se sodom slaže sa ovim prijedlogom te mi je dao do znanja da je voljan. S obzirom da cybephere nije toliko često na forumu (koliko sam primjetio), a vee je nekativan više od mjesec dana, mislim da bi sodom bio od pomoći. Malo bacite oko na njegove postove, ako već niste te dajte svoj sud o ovome prijedlogu.
Potpuno se slazem s tobom;sodom stvarno kuzi Symbian
ima moju podrsku
May the Force be with you!
I ja se slažem.Ostali modovi,vaša mišljenja?
Potpuno se slažem vama...kada je pitanje o Symbianu, bilo Nokiji ili Sony Ercsoonu P8xx/P9xx, Sodom uvijek zna pomoći...mislim da je to zaslužio:-)
I od mene dobiva podršku![]()
Puna podrška. Baš sam neki dan razmišljao, kako to da još nisi mod![]()
Si vidio sodom? Neki forumaši čak i razmišlaljaju o tebi.Ako se netko ne slaže sa nama, neka se javi. U protivnom samo čekamo zappanovu odluku.
Zadnji uredio frish : 04-05-2005 u 19:20
Sodom ima moju podršku !![]()
Mess with the best,die like the rest ! ! !
...podržavam...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
. . . . .ja sam za
pa di je više zappan![]()
Čekaj, neide to samo tako. Potrajat će to još koji dan
a dobro, pa ne gori voda, mislim da je mjesto za sodoma neupitno...Izvorno postao ??????
Ja sam takodjer za!!! Sodom je aktivan i u drugim podrucjima ne samo u symb nok! Svaka cast Sodome!
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
Podržavam sodoma!
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Sodom definitivno ima i moju podrsku! Mislim da njegovo iskustvo na forumu, znanje i takticnost u raspravama, trebaju biti nagradjeni moderatorskim mjestom! Smatram i da je forum za cije je moderiranje predlozen, pravo mjesto za njegov doprinos, iako je svojim dosadasnjim postovima pokazao da bi se dobro snasao i u nekim drugim podforumima! U svakom slucajuza Sodoma!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bi se moglo skoro saznati hoće li sodom dobiti italic nick ili da se još strpi...? Pitam, čisto da se ne zaboravi na prijedlog.
Ja sam za sodoma za predsjednika,ovaj za moda
ovako... što se tiče moderiranja nokie, vee mi je već rekao kako nema dovoljno vremena da to kvalitetno radi, a smatram da bi cyberphereu dobrodošlo da još netko bude uz njega u samoj nokiji, a s time da može u dogovoru s cykkeom održavati i symbian nokiju naravno...
osim toga, sodom se stvarno trudi na forumu, pa bih mu dao priliku za moderatora. vrijedan je u pomaganju ostalima, ali i konstruktivnim komentarima oko samog foruma. jedino, molim te sodome da javiš jel bi uzeo cijelu nokiju, što bi bilo možda zgodnije da cyberphere ima pomoć, ili bi samo symbian nokiju želio za što je friški spomenuo da si više u tom dijelu?
sto se tice nokije uz zasebni symbian podforum nije mi problem, ionako su to dvije uskovezane kategorije...
drago mi je sto sam dobio ovoliku podršku makar bi volio da se još wb i gog izjasne,isto tako i cyberphere i cykke kao buduce kolege...
Zadnji uredio sodom : 04-05-2005 u 16:12
što se mene tiče, podržavam.
Nisam doduše preveć pratio taj forum, ali sam primjetio da je sodom 'kvalitetan' i na drugim djelovima, a kad je podrška drugih forumaša tolika, koji očito prate taj podforum imam samo za reći - dobrodošao...![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Podrzavam naravno!!
Podržavam te
@zappan dobro si postupio tako što si ga nagradio da može birat,bravo
bilo bi mi drago da su se javili cyberphere i cykke koji su postojeći moderatori, ipak je ovo tema o forumu kojeg oni drže i o čijem novom suradniku se razgovara...
obzirom da se nisu javili i da nije bilo primjedbi na prijedlog, dodajem sodoma umjesto veeja koji je i tako rekao da nema vremena za nokiju...
![]()
Bookmarks