Zanima me samo koliko bi me doslo da idem sam radit od obicnoga ME.Kartica od 2gb je nekih 200kn i kolko sam cuo crna maska 200kn.Jel to sve sta je drugacije?slusalice?znaci razlika je nekih 400kn?
Zanima me samo koliko bi me doslo da idem sam radit od obicnoga ME.Kartica od 2gb je nekih 200kn i kolko sam cuo crna maska 200kn.Jel to sve sta je drugacije?slusalice?znaci razlika je nekih 400kn?
Razlika je i u slušalicama...
a one su malo skuplje...
ali su i kvalitetnije...
no ako ne koristiš mob pretjerano za slušanje muzike, onda će ti biti dobr i slušalice koje se dobiju i sa običnom N73...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
kakve su ono 73ice s crvenom pozadinom?
mislio sam uzet tu nokiu pa ne kupovat mp3 player tak da treba i za muziku.jer znas kolko otprilike dodu te i koje su to tocno?
Mislim da se ove dobiju:
http://www.mobilefun.co.uk/popups/ga...view_img=1.jpg
Te su namenjene za Azijsko trziste, koliko se secam kad je bilo predstavljanje
Inace ja bih pre uzeo N73ME jer nekako mi ima kvalitetniju masku, a i lepse izgleda u crnoj boji.Idu bolje sluske i 2GB kartica, ali te sluske mislim da nisu vredne, bolje uzeti neke bolje, jer uz telefon ide i adapter(mislim da je ono AD41)za 3.5mm sluske.
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Po 100-ti put. Ako želiš kvalitetniji mp3 playere NEMOJ ga tražit u mobitelu. Za slušanje glazbe si posebno kupi mp3 player...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Definitivno bih uzeo ME kad bih kupovao,jer pretvorba obicne n73 u ME je skuplje nego odmah kupit ME.Slušalice+maska+2 gige najbolje kartice=600-800kn a tolka razlika u cijeni nije izmedu obicne i ME...
@vjeko: ček jel pitaš sa crvenom pozadinom u meniju ili crvenom zadnjom maskom?
Ako misliš na masku onda sam te ja očito krivo skužio...
Inače, te sa crvenom zadnjom maskom se mogu kupiti i u hrvatskoj tako da sumnjam da su one namjenjene za azijsko tržište...
A Sybeq je dao najbolji savjet... ako ti treba mp3 palyer, onda si uzmi neki mp3 palyer sa 1-2GB (ili više). To je bolje rješenje, nego da ti mob služi kao mp3 player (zbog baterije prvenstveno, jer će ti na mp3 palyeru dulje trajati)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Meni n73 dobro posluzi kao i mp3 player,baterija dost izdrzi a zvuk je onak,moze proc.....
Ja kad sam kupovao mob u zagrebu mogao sam birati bila je plum i ta sa crvenom maskom....
Mislite na N73 naprijed bijela a iza crvenkasta, to se najnormalnije može kupiti i kod nas pa također i u mobisu, malo mi je ružna. Baš sam ja neki dan mislio otvoriti ovu temu jer razmišljam što kupiti od N73. Ovako one slušalice sa svim tipkama i adapterom se ne dobe koliko ja znam, jedan forumaš je kupio n73me i nije dobio sluške pa ih je išo posebno kupovati.
Gledam malo po oglasniku sada i vidim da je N73 280 eura a N73ME 300 eura. U cijeni je stvarno minimalna razlika, onda bolje uzeti ME zbog 2 GB kartice. Crna mi nije baš nešto al opet mi je ok zato jer je malo ljudi ima u odnosu na običnu N73. Ugledo sad u oglasniku N73 shakira, to mi stvarno nije jasno što je niti sam šta vidio na googlu.
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 05-07-2007 u 17:41
Ak sam do sad slusao mjuzu na k750 onda ce i ovaj posluzit a nije mi bed punit mobitel svaki dan..a mob je uvijek uz mene dok mp3 player nebi bio...jedino kaj ima jako malo music editiona po oglasniku...
Bookmarks