Gle, nema zamjene za taj mob! i dan danas ga koristim..nezamjenjiv je!
Evo posto idem na more i treba mi neki manji mob (manji od 6600), ne znam sto da uzmem umjesto 6600.
ne mora biti neki ultra mali, ali ono, da nije cigla. Cijena oko 550-650 kn. u obzir dolaze samo Nokie i Sony ericsson. Od nokie sam mislio 6230i ili neki sony ericsson
iPhone 5s 16 GB
Gle, nema zamjene za taj mob! i dan danas ga koristim..nezamjenjiv je!
meni to nije "glavni" mob, imam K800, tako da mi ne trebaju neke napredne funkcije. Od novog trebam da ima "pristojnu" kameru, da je manji od 6600 i da prima mem kartice
iPhone 5s 16 GB
Kad nećeš slide, onda od Nokia 6230i ili Sonyericsson K750i (mada je to glupo malo kad već imaš K800i).
nije glupo, i mislio sam K750(D750) ili 6230i, ali me zanimalo jel ima sto slicno tome
iPhone 5s 16 GB
pa najbolje bi ti bilo uzet k750 ili od nokie 6230i.
i ja imam k800 i k750..meni dobra kombinacija imat slicne mobitele(samo sto ova 2bas i nisu pre isti,reza displaya i kartice..da je to isto bilo bi dobro mjenjat kartice,teme kak ti pase)...ali k750 sam imao samo zbog baterije i tipkovnice..jer mi kamera ne treba pa sam uzeo compact kao drugi mob pa sad gledam koj zadrzat, ipak ga vise koristim nego k750, al tu je opet ta baterija..ako ne trebas neke funkcije,uzmi k750 jer je odlican, eh da je tanji jos..al zasto trebas dobru kameru ak imas k800 pa s ovim drugim vjerojatno neces uopce slikat.. meni je bila dobra kombinacija k800 i v3,jer mi je muka tih debelih mobitela vise komada nosat, al opet tu je baterija katastrofa pa...
bio nekad oglas...
Bookmarks