zanima me kako sad u firefoxu povečati ovu tipku search i ova slova di piše all categories bez da se povečaju ostla slova na stranici koja su normalna?ž
recimo da bude kao kod vas... www.ebay.com
zanima me kako sad u firefoxu povečati ovu tipku search i ova slova di piše all categories bez da se povečaju ostla slova na stranici koja su normalna?ž
recimo da bude kao kod vas... www.ebay.com
After all...
stisnes ctrl i sa scrol up povecavas tekst scrol down smanjujes
da ali to nije trajno riješenje i nije ono što tražim...pa isse kod vas sigurno nije ovako sitno?? što se to dogodilo?
After all...
crtl plus +/scroll je jedina opcija, ali sa time povećavaš kompletan prikaz stranice. moguće da si smanjio to...
naravno, ako ti se to ne sviđa, imaš uvijek magnifier
View->Text Size->Normal
Ako su ti na normal isto mala slova to je do neke ekstenzije ili skina kojeg koristiš s firefoxom ili cak do monitora i rezolucije![]()
EVO OVAKO -> nedavno sam reinsaliro komp. i instaliro firefox na novo i sad je to tako...a nikkad prije nije bilo... i da to je NORMAL, stvarno neznam štam da radim, probat ču sad reinstalirat
After all...
Povecaj rezoluciju...
Ja mislim da je jedini nacin sa onim ctrl+scroll up, al moze bit da se varam![]()
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
MA NIJE TO....LOL
Evo ga ni reinstalacija nije pomogla, vjerovali ili ne to se rješava ovako:
VIEW -> CHARACTER ENCODING -> CROATIAN
a greška je bila u tome što je ovo zadnje bilo -> WESTERN po defoltu... probajte...
RIJEŠENO, hvala na pomoči, SAMO ŠTO SAD IMA JOŠ JEDAN PROBLEM
buduči da je sad normalno, kako da zadržim te postavke, jer mi se svako malo opet vrati na western?![]()
After all...
ajde više neznam šta da radim, pomagajte, molim vas...inače na TOOLS -> OPTIONS -> CONTENT -> FONTS AND COLORS -> ADVANCED -> CHARACTER ENCODING mi je stavljeno central european na default ali neznam kako da to zadržim, na svaku stranicu se to promjeni na drugačije....? recimo na eBay mi se stavi u WESTERN i sve je tako sitno, na MOBIL mi se stavi na UNICODE...neznam šta da radim
HELP HELP![]()
After all...
problem je napokon riješen...aako neko bude uimao problema nek se javi na msn, nije baš jednostavno...hvala na pomoči
After all...
Bookmarks