nemože se upalit ne puni ,mislio sam da je do baterije,ali nije,odnio sam ga na popravak prijatelju, rekao je da je sve u redu da nema pojma šta mu je
plizzzz pomagajte![]()
![]()
![]()
![]()
nemože se upalit ne puni ,mislio sam da je do baterije,ali nije,odnio sam ga na popravak prijatelju, rekao je da je sve u redu da nema pojma šta mu je
plizzzz pomagajte![]()
![]()
![]()
![]()
Prvo, prijatelju koji kaže da je sve u redu a nema pojma što mu je ne nosi više mobitele na popravak. Ako je mobitel do sada radio bez problema skoro sa sigurnošću se može reći da se radi o hardverskoj grešci i da bez servisa nećeš moći ništa napraviti. Raspitaj se (Split i okolica) tko popravlja mobitele. Prije samog popravka dogovori se o maksimalnoj cijeni koju misliš platiti. Dosta kvarova se može riješiti do 100 kn.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a da mu nije nešto u vezi kontakta jer nekoliko dana prije nego šta je crka gasia bi se i onda u vječna lovišta
Ovako na daljinu možemo samo nagađati. Moguće je i da su kontakti prljavi ili oksidirali pa ne provode struju kako treba, a mogući su i drugi kvarovi. Jedino pregledom mobitela moguće je točno ustanoviti kvar. Jedno je sigurno, ne radi se o softverskoj grešci koju bi bilo moguće popraviti uz pomoć kabela i kompa.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
toga se i bojim
Bookmarks