najbolje ti je kupiti dual layer neces propasti za 25 kuna ali znam imao sam jedan program za razdjeliti igre na vise dvd-a ili cd ali je najbolje da si kupis dual layer
ovako imam Command & Conquer The First Decade koji je velik 8.neš GB da ga spržim treba mi dual layer dvd a iskreno ne da mi se bacit 25kn na jedan pišljivi cd sad zanima me kako to sve ljepo fino razdjelit na dva obična dvd-a uzimakuči u obzir da je instalacija u pitanju a da to ljepo radi tipa kad instalira prvi dvd da me traži da ubacim drugi te da mogu igrat s tim dvd-om![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
najbolje ti je kupiti dual layer neces propasti za 25 kuna ali znam imao sam jedan program za razdjeliti igre na vise dvd-a ili cd ali je najbolje da si kupis dual layer
DVD Shrink radi svoj posao...Lako češ ga nač, googlaj malo...Po meni je ipak isplativije 2x3kn nego 1x25, al kako ko voli...![]()
After all...
dvd shrink je za filmove, a ovo je igra (jel radi mozda i za igre???)...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
e da... jedino tako... nisam se toga sjetio, al ima ta opcija, on ti automatski podjeli na manje dijelove... a ti kad bi htio igrati, samo si skines no-cd patchi ne moras ni jedan dvd stavljati...
www.gamecopyworld.com
www.gameburnworld.com
www.megagames.com
Zadnji uredio zerobravo : 19-04-2007 u 19:19
si ikad cuo za dvd shrink?
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
pa pitao sam jel se moze i igra napraviti preko dvd shrinka??? Znam za filmove, al neznam za igre... kako se to radi s dvd-shrinkom???
ne mogu se igre.pokusao sam.samo je za filmove.
pa sta onda svi spominju dvd shrink, covjek je pitao kako sprziti igru...
Najednostavnije kupi dual layer za 25kn i problem rijesen!!!
još jedan od načina je da zipaš dvd u rar format i preko win rar-a splitaš, na 2 dijela, part1 i part2, i onda prilikom spajanja extraktaš part1 koji će sa sobom povući part 2. znam da nije najidealnije i najbrže rješenje, al vrijedi pokušat.
Isti problem sam imao i ja
Riješio sam to alcoholom120
Prepoloviš image , bubneš crack i to je to
Važno je da se trguje
Bookmarks