imam Logitech x-230, i zvuk je predobar. definitivna preporuka. samo sto ti cijena nije 200 nego 300 kn. ali daj tih 100 kn vise i kupi pravu stvar
![]()
moji stari zvučnici umiru![]()
![]()
![]()
![]()
sad zanima me koje zvučnike kupiti do negdje 200kn ali moraju bit minimalno 2+1 dajte neki prijedlog(o zvučnicima za komp je riječ naravno)
A KAJ SAD TI GLEDAS�
imam Logitech x-230, i zvuk je predobar. definitivna preporuka. samo sto ti cijena nije 200 nego 300 kn. ali daj tih 100 kn vise i kupi pravu stvar
![]()
iPhone 5s 16 GB
dobro vidit čemo još šta se nudi..... jel imaju utor za slušalice?
A KAJ SAD TI GLEDAS�
da, pa vidis tu na slici na lijevom zvucniku. lijevo je utor za slusalice, sredina za pojacavanje i desno ON/OFF
iPhone 5s 16 GB
za 300kn mozes kupit odlicni 5.1 sistem....nemoj stedit na zvuku...znas ono, kolko para tolko muzike
After all...
wooooooooooo, pazi ove sad na akciji za 340kn za gotovinu http://www.centarinformatika.hr/default.asp
After all...
lol... 300kn za 5.1 zvucnike. ne zvuci bas kao primamljiva ponuda ako se nece stedit na zvuku...
kako moze bit 'odlicno' za tako sitne novce? nemoze..
moze jedino bit 'odlicno' za tvoje potrebe, e sad ov isi kakve su tvoje potrebe. vjerovatno vrlo male.
ako ne trazis mnogo od zvucnika, zapravo, ako uopce nista ne trazis od zvucnika, osim da ih ima 5 komada + woofer i glavno da sviraju onda go for it
to je moje misljenje
p.s. ov aj logitech 2.1 je druga prica. to je ok. a posto si tako nesto i trazio, i netreba ti vise, good choice!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Floorkilla potpisujem, kao i da su X230 predobri![]()
logitech je logitech... oni nemaju mane... ja imam x540 5.1 isto su jaaako dobri...
zanimljivo je da kakve god uzmete logitech zvučnike kvaliteta je ista... nije od jeftinije plastike ako su jeftiniji zvučnici... samo u jačini je razlika i naravno praktičnosti...
Seriously?
U pravilu se slazem s tobom, ali kada je o na linku navedenim zvucnicima rijec...onda ne:
http://www.centarinformatika.hr/default.asp
Naime sa istim sam pristupom dosao frendu koji je doticne zvucnike kupio za kucno kino, ne za racunalo! Ako se dobro razmjeste i ako se dobro podesi woofer daju doista kvalitetan i "sirok" zvuk.
Cijena jest niska, ali vrijednost ovih zvucnika (materijalna) bi trebala biti barem x 2. Tako da ako netko zeli jeftino proci, a jos uvijek dobiti i vise nego prihvatljiv 5.1 zvuk...moja preporuka za navedene zvucnike!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
kod odabira računalnih zvučnika do 1000 kuna, ja svakako preporučam logitech, creative, altec i labtec.
kod alteca i labteca su dobri modeli koji koštaju preko 500 kuna, jer sve ispod je proizvodima povećana snaga, smanjena kvaliteta...
za preko 1000 kn se već da razmišljati o komponentama... tipa pojačalo i po dva slaba zvučnika za početak, a kasnije nadogradit...
Evo ovo bi ti ja iskreno preporucio,stvarno se isplati jest da je cijena 370kn
ali su 5.1
Zvučnici LOGITECH 5.1 S-500
Ja si jednostavno spojim liniju s kompom i imam prekrasan zvuk. Liniju sam platgio 2560kn u HG spotu
..i ja sam kupila ove logitech x230 svi su mi ih preporucili i fakat su super!![]()
Bookmarks