opet ja, ovako sad imam olympus x760, jos je nov, koristio ga dvaput.. nego imam priliku mjenjat za sony w30 koristen al ocuvan...s tim da ja imam 512mb i punjac i 6bat 2300maha... al sony ima torbicu,256mb,al punjivu bateriju...
sad me zanima koj je bolji, bratic dolazi sutra do mene pa da vidim koj cu si uzet... oba imaju 6mpx,3*zoom,
sad, olympus ima 2.5'' display sto je odlicno, ali ima video snimanje 320*240 15fps bez zvuka!?
dok sony w30 ima samo 2'' display,u usporedbi izgleda jos manje nego sto zvuci, no ima snimanje vga 30fps sa zvukom, zbog cega sam prvenstveno htio mjenjat svoj fe170 za fe180 zbog boljeg snimka...
sad mana ovom je taj manji display, dok mi je glupo ovog prodat i uzimat w55 za koj bi morao dati barem 600kn vise, oko 1500 su u ducanu, a tesko to nac na crno opcenito fotice..a neznam bas da se isplati dat 600kn vise zbog displaya...
a koj je bolji fotic od ova dva fe170 ili sony w30?? koji daje bolje slike, na olympusu je blic ok, lakse je drzat oci otvorene nego na prijasnjem foticu kojeg sam imao, neznam kakav je sony-jev, kakav sony ukljanja crvene oci?
sutra ce doc ovaj pa da vidim koj da si uzmem.. bilo kakva pomoc potrebna, pogotovo strucnjaka bimby-ja..
i gdje tu spada po vama cannon ixus40, jel bolji od ovih il nije jer ipak ima samo 4mpx, al prvenstveno me zanima usporedba olympus vs sony jer ta dva imam u izboru..

Bookmarks