Novo u Vip ponudi od danas!
Odlicno mi izgleda!
z550
A nije ni jako skup.
Novo u Vip ponudi od danas!
Odlicno mi izgleda!
z550
A nije ni jako skup.
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
Dobro izgleda , ovak na slici. treba vidit jel po izradi bliži 530 ili520. al ne mogu vjerovat da nema MS. SVAŠTA , mislim malo blesavo.
Nego, kakav ti je W550?
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Ah to je samo još jedan model za najšire tržište...ništa posebno.
Izvorno postao tj1
pogledaj ovdje pa češ vidjeti da ima podršku za Memory Stick Micro (M2)
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z550-1564.php
sorry , na drugom linku nije pisalo da ga ima. bez obzira, mislim da je malo precijenjen.Izvorno postao loklar
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Košta cca 670kn u vip paketu za dugogodišnje korisnike, s tim da ti većina te love ide na račun, mislim da sam 200kn bude telefon.
eo ja ga imam 7 dana, sad za bateriju nisam siguran jesam izmjerio 3 ili 4 dana, sad ide novo mjerenje!
kupio sam ga u onoj akciji vipovoj za 691kn, aparat, punjač, baterija i sluške, nedaju ni kabl i mmc!
Fino leži u ruci, izvana izgleda manje više super (imam onu crno sivu verziju) bedira me samo taj vanjski displej jer je tak.. naopačkeali navikne se čovjek...
e kada se otvori... tipkovnica mi je hm.. gadna... dok je onaj dio s displejem ajde.. prolazi, ako se dobro sjećam kako je k750 izgledo, glavni izbornik je manje više isti!
kamera sve 5 osim po nochi, čak je i moja v525 bolje slikala nochu...
aparat ima svojih cca 23MB memorije, stane 10+ pjesama mp3 formata (56,22)
overal ocjena, dao bi mu 4 od 5 zbog dizajna, koji ajde, navikneš se pa ono, ali očekivao sam puno bolju kameru na ovom aparatu!
al kameru i tak ne koristim, upalio sam ju 2x dosadpa ono
eto!
Bi li mi netko mogao ovo objasniti jer...upravo gledam vipnetove stranice i...nigdje ne vidim da se dotichni mobitel mozhe nabaviti po toj cijeni (670kn za postojeche korisnike).Izvorno postao atkalv
Gledam li na krivom mjestu mozhda??
Da li je rijech o VIP paketu za pretplatnike ili prepaid korisnike?
Ja se, glupan, vech ponadao da bih mogao prodati svoj K510i i kupiti Z550 bez gotovo ikakve nadoplate.
Pliiz, recite mi da krivo shvatih, da postoji neka caka, da po toj cijeni mobitel mogu kupiti saamo pretplatnici...pa da se ne nadam uzalud.
Zahvaljujem...
Onda je OK. Tu na forumu ga je lik prodavo za više od 1000 kunaIzvorno postao atkalv
al stvarno neki nemaju mjeru
![]()
od svih tih zeova najkvalitetnije i najljepše je napravljen z520Izvorno postao tj1
ali on nema memorijsku nema radio...
ali zato najbolje izgleda, i ima bolju bateriju.. i najmanji je...
z550i ima samo 750mah bateriju, a ima ekrančinu mp3 player i radio... mislim di im je mozak? baterija će isparit samo tako...
Seriously?
ovo je tema o z550 pa se drzite nje. postoje i teme o drugim telefonima pa tamo raspravljajte. offtopic izbrisan
iPhone 5s 16 GB
Više će služiti ženskom rodu jer je sav zaobličen po svim rubovima-čak i tipke
Mene zanima sto je s igricama, jel se mogu prebaciti Bluetoothom s kompa?
Imam V360 i prebacujem kablom jer se BT-om ne moze, a znam da se sa Z550 ne dobiva kabel. Tak da odmah uracunam i karticu i kabel u cijenu moba i vidim jel se uopce isplati mijenjat.
Jel se sa Z550 dobiju slusalice u kompletu? 1 (ko na V360) ili 2?
Dobiješ normalne slušalice, a za igrice ti neznam jer to još nisam probao.Još formatiram bateriju pa ga necu štekat na kabal jer on automatski puni bateriju.Izvorno postao Pacman
kakvu ti imas v360 da se ne moze sa bt igra poslati ? ja sam imao dvije i na obe je islo ali ne preko file transfera ,nego preko Obexa - object push service .
Nisam probao tako. Znaci ide i preko BT-a.Izvorno postao Router
Zapravo mi je bitno da Z550 sve to moze preko BT-a, da ne moram kupovati kabel koji sigurno nije jeftin.
Konan, imas ti BT dongle da probas?
Vidio sam da SE izbacuje novije software za neke modele.
kako se mob upgradea na njih? Ovi sa garancijom besplatno u servisu, a ostali? Kablom u kucnoj radinosti?
Nemam BT dongle, jer sam do sada koristio IRDA za spajanje k750 a sada cu koristiti kabel.
Vec imas kabel? To je neki univerzalni za vecu SE modela? Koliko kosta?Izvorno postao konan1
kako sa z550 obrisat piz*arije koje su nepotrebne? npr predinstalirane igre se ne daju obrisat i sl.
jel ima netko kakav program za fleshanje z55o i da li se kod njega moze softwerski poboljšat kamera kao kod k750
Bookmarks