Dobro izgleda , ovak na slici. treba vidit jel po izradi bliži 530 ili520. al ne mogu vjerovat da nema MS. SVAŠTA , mislim malo blesavo.
Nego, kakav ti je W550?
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
Dobro izgleda , ovak na slici. treba vidit jel po izradi bliži 530 ili520. al ne mogu vjerovat da nema MS. SVAŠTA , mislim malo blesavo.
Nego, kakav ti je W550?
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Ah to je samo još jedan model za najšire tržište...ništa posebno.
Izvorno postao tj1
pogledaj ovdje pa češ vidjeti da ima podršku za Memory Stick Micro (M2)
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z550-1564.php
ovo je tema o z550 pa se drzite nje. postoje i teme o drugim telefonima pa tamo raspravljajte. offtopic izbrisan
iPhone 5s 16 GB
Više će služiti ženskom rodu jer je sav zaobličen po svim rubovima-čak i tipke
Danas sam naletio na SE Z550i. Što me malo iznenadilo jer ga nema na SE web stranicama, barem što se hrvatske verzije tiče.
Meni se mob čini sasvim ok, pogotovo što se dizajna tiče, a ni ostale karakteristike nisu loše. Nije baš nabrijan funkcijama, ali ima sve što treba. I to sasvim solidno.
Jel ima ga ima tko? Kakav je mob? Koji su nedostaci?
Evo linka:
www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gb&lc=en&ver=4000&template=pp1_1_1&zone =pp&lm=pp1&pid=10459
Što se tiče dizajna, kada je preklopljen, čist OK izgleda, ali kad se otvori, nesviđa mi se...
Po tehničkim karakteristikama, je "standardan", nema ništa posebno osim card slota za Memory Stick Micro (M2), i FM radio sa RDS-om...
No mob je u redu, jedino što mi nikako ne paše je onaj vanjski ekran. nekako mi je premalen, i monokromatski je... da su stavili bar neki u boji, malo veći, a ne onako uzak a dugačak... i kad bi još malo poradili na dizajnu...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da li netko zna, može li se dekodirati taj mobitel? Da ne bih kupila pa spremila u ladicu.
sorry , na drugom linku nije pisalo da ga ima. bez obzira, mislim da je malo precijenjen.Izvorno postao loklar
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Košta cca 670kn u vip paketu za dugogodišnje korisnike, s tim da ti većina te love ide na račun, mislim da sam 200kn bude telefon.
eo ja ga imam 7 dana, sad za bateriju nisam siguran jesam izmjerio 3 ili 4 dana, sad ide novo mjerenje!
kupio sam ga u onoj akciji vipovoj za 691kn, aparat, punjač, baterija i sluške, nedaju ni kabl i mmc!
Fino leži u ruci, izvana izgleda manje više super (imam onu crno sivu verziju) bedira me samo taj vanjski displej jer je tak.. naopačkeali navikne se čovjek...
e kada se otvori... tipkovnica mi je hm.. gadna... dok je onaj dio s displejem ajde.. prolazi, ako se dobro sjećam kako je k750 izgledo, glavni izbornik je manje više isti!
kamera sve 5 osim po nochi, čak je i moja v525 bolje slikala nochu...
aparat ima svojih cca 23MB memorije, stane 10+ pjesama mp3 formata (56,22)
overal ocjena, dao bi mu 4 od 5 zbog dizajna, koji ajde, navikneš se pa ono, ali očekivao sam puno bolju kameru na ovom aparatu!
al kameru i tak ne koristim, upalio sam ju 2x dosadpa ono
eto!
I ja sam ga kupila na toj akciji. Mislim da je za te novce best buy, s obzirom da nikakve ugovore ne potpisuješ. Nije neka pila da bi sad koga oduševio, al je totalno neloš. Meni zbog dugih noktiju malo nespretan za pisat porukice. Ali istina moa v550 ima puuno bolju kameru noću. Motorole imaju neki spešl ekran, stvarno najbolje slike (moje mišljenje). i da, isto imam crno sivi i sladak je.
jel mi može netko reći dal se može taj mob odkodirat sa VIPA na T-MOBILE???????????????????? i kolko košta cca.......
uzmeš oglasniki potražiš "dekodiram mobitele"![]()
meni je u nekom neovlaštenom servisu rekao da može za 60kn
Jel mi moze netko, tko ima mob, reci da li on ima onaj "klik" kad se otvara i zatvara mob? Danas mi se kod frenda ucinilo na z520 da ima, pa me zanima da i ovaj mob klikne pri otvaranju i zatvaranju...
Nikakav klik. Ali možeš uključiti da ti zasvira nekaj kad otvaraš, a ne moraš.
eo prvo sranje s mobitelom, malo mi je tipka 5 "propala" lol
baš se osjeti pod prstom kako je više udubljena od ostalih, ali radi tipka normalno
Bi li mi netko mogao ovo objasniti jer...upravo gledam vipnetove stranice i...nigdje ne vidim da se dotichni mobitel mozhe nabaviti po toj cijeni (670kn za postojeche korisnike).Izvorno postao atkalv
Gledam li na krivom mjestu mozhda??
Da li je rijech o VIP paketu za pretplatnike ili prepaid korisnike?
Ja se, glupan, vech ponadao da bih mogao prodati svoj K510i i kupiti Z550 bez gotovo ikakve nadoplate.
Pliiz, recite mi da krivo shvatih, da postoji neka caka, da po toj cijeni mobitel mogu kupiti saamo pretplatnici...pa da se ne nadam uzalud.
Zahvaljujem...
To ti je za dugogodišnje korisnike koji u zadnjih par mjeseci imaju prosjek potrošnje preko 150kn, čini mi se.(nemojte me držati za rijec što se tice iznosa).
Konan, zahvaljujem na odgovoru. I...nisam iznenadjen. Ochekivao sam da..postoje nekakvi uvjeti za kupnju uredjaja po toj cijeni.
Istina, dugogodishnji korisnik - jesam ali....svih ovih godina nije proshao niti jedan jedini mjesec u kojem sam potroshio vishe od...100 kn na rachunu tako da... ispadam iz svake kombinacije za...jeftiniju kupnju![]()
Onda je OK. Tu na forumu ga je lik prodavo za više od 1000 kunaIzvorno postao atkalv
al stvarno neki nemaju mjeru
![]()
Pa realna cijena tog mobitela i je preko 1000kn, mada bih ja radije uzeo d/k750.
Tipka 5 ti nije propala, udubljena je zbog slijepih osoba. Koštao je zapravo 690. Pozivnicu za kupnju sam dobila poštom, al raspitaj se, neki su dobili , a ne misle kupovat, nek ti kupe.
Bookmarks