pokusavam spojit 6600 preko irde, komp mi prepozna mob i sve al nikako nemogu nis prebacit, samo mi kaze da mob odbija to sto saljem il tak nes..
imam pc suite i sve al nema sanse da ga spojim preko irde???
moze kakva pomoc?
hvala!!
pokusavam spojit 6600 preko irde, komp mi prepozna mob i sve al nikako nemogu nis prebacit, samo mi kaze da mob odbija to sto saljem il tak nes..
imam pc suite i sve al nema sanse da ga spojim preko irde???
moze kakva pomoc?
hvala!!
sony mp30- mp3, pojacalo 2x300w, subwoffer rockford-fosgate(40cm) 300w sinusa -only for fanatics
pa zar vec nema na forumu ovakvo nesto ... mislim da je cak neko objasnio kako se to radi (nemogu se sjetiti tko)
chevapi for men
E sad, odgovorit ću ti malo glupim rječnikom al nadam se da će ti pomoći. Na kompu u taskbaru imaš pored ikonice infrareda još jednu koja izgleda kao dva uparena "štekera", klikneš na tu ikonicu i otvorit će ti se popis triju stavki koje označavaju po kojoj liniji da se uspostavi veza s mobom (koji je već prepoznat preko irda), tu ti je označena (barem je meni bila) samo prva opcija, a ti označi sve tri i potvrdi. E sada bi ti trebalo raditi. To je i meni bilo pri prvom korištenju i onda sam na cd-u našao u helpu kako se taj problem rješava. Ako nije to onda ne bih znao.
meni je odabrano na infra red. probao sam stavit sve i opet nis...
dajte ljudi pomozite...- izludit cu.
-jel je bolji bluetooth adapter da ga kupim?
sony mp30- mp3, pojacalo 2x300w, subwoffer rockford-fosgate(40cm) 300w sinusa -only for fanatics
cak mi se zna desit da kad pokusam poslati sliku na mob da mi se mob zbrejka i sam se upali i ugasi.
a probam poslati sliku sa moba na komp cjelo vrijeme izgleda ko da salje cak i na kompu pise reciving files al nis, tak mogu cekat do sutra i nis nece poslat
Ako ti pc prepozna mob preko ir onda bi trebalo šljakati. Jesi li sve napravio kao treba pri prvoj upotrebi. Kad instaliraš pc suite i prvi puta ga koristiš onda prvo što treba napraviti je definirati tvoj mob da ga pc suite prepozna. Naime, prilikom prvog korištenja se otvori prozor u kojem moraš definirati ime svog moba tako da ga program prepozna svaki put kad ga koristiš.
Probaj deinstalirati pc suite i ponovno ga instalirati i napravi sve korake koje te pita. A još prije toga pročitaj si uputstva na cd-u.
Ako tako ne ide onda ne znam što bi bilo....
napokon sam namjestio
-sve je bilo dobro namjesteno osim brzine, bila je na najbrze a treba bit na 9600, sad sve sljaka sam je pun k.... sporo
-al svejedno vam hvala
Bookmarks