U900 - Linux phone
Šteta kaj im je opis na webu u rangu oglasa u novinama
Koliko se može vidjeti iz http://www.grundigmobile.com/ Grundig već neko vrijeme proizvodi mobitele.
Ima tu svakakvih modela, ali nema neke prepoznatljivosti da se može na prvi pogled reći:- To je Grundig.
Izgleda kao da su od svih pokupili po malo i onda napravili vlastite modele.
Hoće li ikada biti tih modela kod nas u ponudi velika je nepoznanica. Volio bi nabaviti bar jedan da vidim kako su složili meni i da li im je funkcionalnost bolja od izgleda,
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
U900 - Linux phone
Šteta kaj im je opis na webu u rangu oglasa u novinama
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Imaš PDF za download, tamo su specifikacije.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
u900 je jos jedan u nizu linux mobova koji nikako da krenu, no trebao bi napraviti mini revoluciju jer je prvi smartphone koji koristi system on chip nacin proizvodnje tj. arhitekturu.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
u900 lijepo izgleda i spec su dobre,ali ovakav je dizajn vec vidjen i nekako sumnjam da ce Grundig kao mobilni brand opstati.
Dizajnom i nisu ništa posebno...
Ali možda bi bili koliko toliko funkcionalni zbog linuxa...
A B700 me podsjeća na kombinaciju BalyBery_a i Nokije E61...
A jeste vidjeli GR6600?
http://www.grundigmobile.com/Mobilep...USINESS/GR660/
E sad, jel to MDA Vario, ili su kupili licencu pa proizvode potpuno isti mob sa svojim "natpisom"...
A šta kažete za ovaj:
http://www.grundigmobile.com/mobilephones/design/X5000/
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Ovaj x5000 izgleda fakat dobro, specs su mu skroz na mjestu, kamera 6MP sa 22 shoot modea....![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Aj lajk B700.. *mljac*
BTW Grunfigu je vlasnik turski BEKO.. Kvaliteta je jakojako upitna![]()
Najljepsi su mi x5000 i x900... Samo kakva im je kvaliteta?
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
ja mislio da je grundig propao a ono oni mobove proizvode.
samo zato kaj ge nema kod nas,ne znači da je propao,isto vrijdi i za sharp i nec itd...
ma mislim da sam gledao na telki da je grundigov odjel za televizore propao,inace ako su im mobiteli kvalitetni kao i televizori odma kupujte.
GR660 je obican HTC Wizard (Qtek 9100, Cingular 8100 / 8125, T-Mobile MDA (SAD) ili MDA Vario (Europa), Dopod 838, i-mate K-JAM, O2 XDA mini Pro i XDA mini S, Orange SPV M3000 i kao Vodafone VPA II compact).
Ovaj Grunding danas je samo brand, dok je firma koja je proizvodila sve to prodana japancima ili tako nesto...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Meni ti mobiteli izgledaju kao da je svaki rađen u drugoj tvornici, a jedino zajedničko im je natpis Grundig.
X5000 izgleda ludo, pitanje je samo da li ima optički zoom. U specifikacijama to nisu napisali, odnosno piše zoom 4x ali nema napomene da li je optički ili digitalni. Nadam se da je digitalni.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa zar nije bolji optički zoom?
Apsolutno, zato bi to trebalo biti i napomenuto.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
uopce se ne bi cudio da ima opticki zoom.nekako mi masivno izgleda pa su mozda uspjeli ugurati i opticki zoom.
Upravo zbog te masivnosti me čudi da nisu to posebno napomenuli.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Nekako su mi svi ti mobovi prosječni,ne znam kako bih se izrazio. Većina me podsjeća na neke modele drugih proizvođača. Jedino mi se sviđaju GR660 i GR980,samo zato što nemaju T-Mobile brandani soft,ali te iste uređaje mogu dobiti i od HTC-a,O2 itd. Možda su jeftiniji kod Grundiga,ili?
nema nigdje cijena
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
prvi put čujem da Grunding proizvodi mobitele. Inače, televizori su im bili jako dobri, tj. sva elektronika što su proizvodili. Imam negdi zvučnike doma stare preko 5 godina i rade kao novi, bez distorzije, bez ikakvih izobličenja i sličnih stvari
http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
Bookmarks