ajmo sad ljud'ne,recite vi meni iskreno: dal će ova nokija (kad dođe na tržište), prestavljat IKAKVU konkurenciju GBA-u?
naravno,bit će skuplja i tehnološki naprednija (mislim si,ima i mobitel!),al kad padne cijena?uključite se u diskusiju...
ajmo sad ljud'ne,recite vi meni iskreno: dal će ova nokija (kad dođe na tržište), prestavljat IKAKVU konkurenciju GBA-u?
naravno,bit će skuplja i tehnološki naprednija (mislim si,ima i mobitel!),al kad padne cijena?uključite se u diskusiju...
Među šest novih modela koje je Nokia početkom tjedna premijerno predstavila u Muenchenu našao se i N-Gage. Radi se o mobilnom telefonu koji podsjeća na model 5510, ali i na koji uvelike podsjeća na Nintendovu konzolu GameBoy, a čija je bitna značajka podrška naprednim "bežičnim" igrama.
Uređaj podržava i Bluetooth povezivost koja se koristi kao bi igrači, udaljeni do deset metara, mogli igrati "bežične" multiplayer igre bez plaćanje impulsa operaterima.
Nokia N-Gage radi na kombinaciji vlastitog Nokia Series 60 i Symbianovog softvera. Znakovito je da je japanska tvrtka Sega najavila izradu određenog broja naslova prilagođenih upravo ovom modelu.
N-Gage će se na tržištu naći tokom veljače 2003.
Ne znam što više razmišljam o ovom modelu nekako mi sve više "sjeda" tj. mlađa populacija bi ga mogla dobro prihvatiti ako i cijena bude odgovarajuća i naravno uz odgovarajuću softversku podršku (čitaj: igrice).
Toliko od mene...
mobitel je pljuga najgori od novih nokijinih modela neznam zasto su ga uopce izdali
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Malo razmislite dizajn ovog aparata podređen je prvenstveno igranju a tek onda ostalom (mislim na svojstva ostalih mob aparata).
Ako ništa drugo oni će ga makar izdati a SE svoj ipak neće...![]()
slažem se s dmi-jem!ovo je više konzola nego mobitel!al niste mi još rekli,što mislite,jel konkurencija GBA-u (ako zanemarimo funkciju mobitela)?
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Definitivno je; ima mogučnost proširenja (koliko sam shvatio MMC kartice) a tu je i tzv. mrežno igranje...![]()
i to preko blututa!pazi,domet je 10m!koja ludnica!kupiš s frendovima nekolko konzola i razvaljujete se u školi na satu(pod klupom naravno!)->nemojte doslovno shvatit razvaljujete,to je bila metafora...napokon su našli neku primjenu tom blututu(uz henzfri)!proričem mu dobru budućnost...
![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
kuuul
Pa normalno da je konkurencije GBA-u ipak je to vise namijenjeno igranju igrica a ne mobitel !!![]()
![]()
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Bookmarks