Vjerujem da da.Izvorno postao rok
Mislim da full ne, samo preko polaIzvorno postao rok
Bolji i glasnijiIzvorno postao rok
Meni bila dobra, zavisi sto je kome dobro.Izvorno postao rok
Ne, moras preko UploaderaIzvorno postao rok
nakon sto sam odustao od kupnje sonyericssona w900i odlucio sam se za samsunga d600
pa imam par pitanja...
1.od koliko mb najvise mogu staviti t-flash u njega?
2.se mogu vrtiti gore igre poput v-rally 3d?
3.dali se mogu gledati fullscreen videoklipovi(mp4,3gp)?
4.jeli zvuk bolji nego na sonyericssonu w550i?
5.kakva je kvaliteta videosnimanja(misljenje vlasnika d600)?
6.mogu li se (kao na sonyericsson modelima) prebacivati igre sa pc preko usb kabla?
AKCIJA "ALKOHOLOM PROTIV DROGE"
Vjerujem da da.Izvorno postao rok
Mislim da full ne, samo preko polaIzvorno postao rok
Bolji i glasnijiIzvorno postao rok
Meni bila dobra, zavisi sto je kome dobro.Izvorno postao rok
Ne, moras preko UploaderaIzvorno postao rok
može ti se videoclip gledat preko cijelog ekrana. kad ga pokreneš stisni broj 1
Meni jedino nije jasno uploadanje igara na d600
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Odgovor na video clipove i full screen si dobio(samo 1).Clipovi o.k. ispadaju.Ništa specijalno,čist' pristojno.
Igre možeš prebacivat sa pc-a putem kabla..ali imaš caku.Za to pogledaj temu 'D600 java' ili preko searcha potraži.Tamo imaš upute i programe koji ti trebaju.
I da,vrtit će ti 3d rally.
d600 ima odlican video za razliku od k750 i te serije,za igre moras skinut softic pp,(mozda neznas sa 0 se ukljucuje bljeskalica)
kaj se tice videa,ja imam kabel za tv i ono...cak je dobra rezolucija na 72" ekranu...prezadovoljan
trebas probat i to ako imas kabel naravno
ma glavno da smo skužili kaj je htio reć'
..za sve sta si rekao je da..osim sta nije lagano stavljati javu.a kvaliteta videa je dobra...
najviše 1GB, preko toga ne ide
ne mogu, D600 ne podržava 3D java igre
mogu, pritiskom na tipku 1 dok gledaš video u videoplayeru na mobu
ako malo prčkaš po zvuku kao ja, više neće bit, neg će krčit.. pod defaultno je bolji
pa eto, snimio sam dosta filmića i meni je dobra kvaliteta.. bolja mi je od kamere što imam koja snima u 640x480, a mob ima najveću rezu od 352x288
ne, za to postoji JavaUploader, a upute kako pomoću njega prebacit igre možeš potražit na forumu!
Bookmarks