itko?.........
dal je kodiran,sad bi ga išao kupiti,a ne znam dal je kodiran,dal zna tko?
itko?.........
Morat ćeš se strpit bar do sutra ili potraži u KG320 temi iskustva korisnika pa pošalji PM nekome od njih.
@ smogovac; ma ako jest, rješimo ga! ali kako nisi KG800 lockali, vjerovatno nisu ni njega
hvala na odgovorima,mob nije lockan+FENOMENALAN je,za tu cifru ljudi,odličan,nema bolje...papa konkurenciju u tom cijenovnom razredu...
sad ga moraš imat bar 2 tjedna!
a imat ću dok ne dosadi,a ne da mi se mobove više mijenjati...
+u paketu sam trebao dobiti bla,bla sa 100kn +50kn bon,a ja sam dobio bla,bla broj sa 40kn?????WTF????dal netko zna o čem se tu radi...
Ja sam uzeo nokiu 1110i u bla bla i isto dobio 40kn na racunu.
pa koga oni muljaju?na reklami je 50kn gratis![]()
ne,za tu njoku,tak traba,ali ne za ovaj kojeg sam ja uzeo,to ću ja sutra srediti...da,50kn bon+100kn bla,bla
bude kroz par dana,ali u biti sve isto kao kod slide čokolade,sam meni ovo još više paše,posebno dobro zgleda u kožnoj futroli..
e to je ta fora...ja tražio p310,ali isto nema..
p300 ima,ali p310 nema,da ima p310 za tu lovu,odma bi uzeo..
p310 je jedan bio 2900kn prosle god na jendom forumu, puno previse
TDI macht Spass
da to je previše,ali 2 pa čak i 2i pol bi ja dao,mob je fenomenalan,nešta drukčije za promjenu od svih dosada sa nabrijanim kamerama i wi-fi vezama..
ekran,manji-samim time i odlićan kao i kod većine lg uređaja...bistre boje,žive-poredivo sa samsung uređajima..
tipkovnica-veliki i ugodni na pritisak tasteri...
a kamera je u idealnim uvjetima fenomenalna-naj 1.3 mpx do sad šta sam imao prilike koristiti...
da čovječe otkad sam primio ovaj uređaj u ruku,nabavit ću ili onaj noviji model kaj dolazi ili p310 sigurno,oduševljen sam,istina nema spec kao k800,ali sad sam skužio u radu sa ovim uređajem da mi to ni ne treba...još pitanja?
Zadnji uredio smogovac : 30-01-2007 u 20:18
ja nikoga nisam vidio da ima kg320...nemojte ga kupiti mob je smeće,katastrofa,užas,kakav lg,bjež od toga ,za tu lovu radije k750,6233 idr![]()
![]()
@Smogovac
Nemogu vjerovat, kad pratim postove imao sam osjecaj da si se napalio na mob kad odjednom bis se objesio. Ali dobro sada si vidio dali ti se mob isplatio..
Bookmarks