Za koji ti mob dajes glas ? Vidim da u ovoj anketi forumasi i ne glasaju previsesamo 9 glasova
Ericsson - T68 pokrenuo je trend zaslona u boji
Handspring Treo 180(g)/270 - mobilni telefon + PDA
Motorola - najplodniji u ovoj kategoriji - V60(i), V70i i Accompli 008 smartphone
Nokia - 8310 prošle je godine zakasnila, hoće li ove godine pobijediti sa 8910, 9210 ili 7650
Samsung - tek su potkraj ove godine s T100 i S100 najavili svoju prisutnost u mobilnom jet setu
Sony-Ericsson - važnost T68i nije potrebno napominjati
Trium - Mondo je vrlo dobar smartphone
Sagem - WA3050 također je jedan od pionira u smartphone kategoriji
Tradiciju izbora mobilnog telefona godine nastavljamo i ove godine u tiskanom izdanju 'mobila', ali po prvi puta i online. Članovi foruma mogu se odlučiti za svoj telefon godine u tri kategorije.... ako smo zaboravili koji model koji smatrate da bi se trebao naći u izboru, slobodno dopišite...
Ne zaboravite da možete glasati i ako kupite 'mobil' te ući u izbor za nagrade - Mobil najsretnijim glasačima daruje godišnje i polugodišnje pretplate.
Ovo je kategorija #3 - iznad 4000 kuna.... glasujte SAD!![]()
Za koji ti mob dajes glas ? Vidim da u ovoj anketi forumasi i ne glasaju previsesamo 9 glasova
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Probajte se reklamirat na drugim dijelovima foruma
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
U sve tri kategorije ericsson / sonyericsson vodi. Zna se tko su proizvođači mobitela![]()
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
a gdje je siemens na ovoj anketi
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
koji je to tel siemens iznad 4000 kn izbacio 2002 godine?
npr. s55
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
u kojem je to ducanu s55 na prodaju?
Kad bi cijena bila odraz kvalitete ....Poslao: jsp_m
koji je to tel siemens iznad 4000 kn izbacio 2002 godine?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks