Radi se o motorola V360 moddana.
Kupio sam prijelaz sa 2.5" na 3.5" i slušalice..spojio to sve ljepo i radi mi samo desna slušalica.Nikako da namjestim da mi rade oba 2 slušalice.
Zna li netko zašto?
Radi se o motorola V360 moddana.
Kupio sam prijelaz sa 2.5" na 3.5" i slušalice..spojio to sve ljepo i radi mi samo desna slušalica.Nikako da namjestim da mi rade oba 2 slušalice.
Zna li netko zašto?
Ispričavam se.....konektor [prijelaz sa 2.5 na 3.5 ] neradi kako treba..kada gurnem slušalice u njega do kraja onda radi samo jedna..kada malo izvučem rade oba dvije..
sorry što nisam prije provjerio to...moze netko ovo obrisati
Ako se ne varam, vjerovatno imas prijelaz sa 2.5mm na 3.5mm sa 3 "pina", a ne 4, kako bi trebalo biti za motorolu.
Sa slike se ne vidi o kakvom se prijelazu radi, probaj poslikati samo konektor iz blizine, ali ovako ne znam.
Sve ti je rekao David. Da dobijes normalan pretvarac, najbolje ti je u chipoteci uzeti 2.5mm cetveropinski konektor, no kojeg onda sam zalemis 3.5mm konektor. Shemu tocnog spajanja imas na forumu, dosta se o tome pisalo. Ili jednostavno odes u forumski oglasnik i tamo ti Trayche za nikakve pare prodaje original slusalice za tvoju motorolu.
najbolje je da kupis original sluske i nema nikakvih muka ni preprvljanja![]()
koliko bi me izšle original za v360?
Pa lijepo sam ti napisao. Trayche ih prodaje za 40 kn. Original ne znam da ces naci, ali pitaj u RAM3, bile su 150 kn, ako se ne varam.
povratak motoroli :)
eto odgovorio čovjeku![]()
Bookmarks