uzmi n73 na crnjaka
Zelim kupiti Nokia Smartphone pa bi vas zamolio po vasim saznanjima da mi preporucite koji je najbolji za neku pristojnu cijenu 2000-3000 kn.
uzmi n73 na crnjaka
slazem se sa sodomom za n73 ili mozda ako volis slajd n80 iako ga ne hvale ali meni je bio dobar...![]()
Takoder bi preporucio N73 ili neku iz E serije ako ti ne treba kamera.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
e61...ako ti ne traba kamera je najbolji izbor...a ako ti treba dobra kamera,n73...
Svakako neku nokiu i nećeš pogriješit imaš najveći izbor aplikacija,ja bi uzeo nešto iz N serije
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Nokia Smartphone??? DOBAR IZBOR! Ako uzmes bilo koji mobitel, bilo nokia, sonyericsson ili nesto drugo sa symbianom bit ces sigurno zadovoljan zadovoljan cisto zbog sinkronizacije sa kompom i svom zivom elektronikom u kuci...preporucam N73, N80 ili pricekaj N95 (ako imas para neces pogrijesiti....) pogledaj usput i ove male zvjerke koje su tek u planu SYMBIAN
A za te novce je i N70 ODLICAN!!! ostane ti i za mmc od 1gb i par rezervnih baterija....
+AVATAR moze li mi itko objasniti kako da stavim ovu slicicu neku iz kompa???please
Zadnji uredio yogurth : 23-01-2007 u 19:18
ispravljeno
mislim da n70 je najbolji omjer uloženo/dobiveno a za taj cjenovni rang bi mogao kupit n70 da radi na sve mreže sa garancijom i 1gb mmc cardom + možda još koja rez bat.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
n73 je punobolji mobitel nego n70 (bez ikakve uloge kamera) koji će ako sad uzme za sljedečih 6 mjeseci bit potpuno "zastario" mobitel
a je a kaj s tim?? 2000-3000kn??? dakle 3000 naaajvise, a za 2000kn ne mozes kupit neku nabrijanu pilu poput n73, a da je bolji mobitel, je i nece tak brzo zastarit jer ovi bnoviji ga ne mogu toliko puno prestic u nicemu sto ima
kolika ja predvidjena cjena za n76, n75?
da znam dali da cekam ili ne.
u hrvatskoj ce im cjena bit ogromna,jedino ak kupujes vani mos racunat na neku normalnu cijenu.
ja sam kupio prije tjedan dana n73 i to mi je prvi smartphone...moram priznati da sam jako zadovoljan...uzeo sam ga na crnjaka za nekih 2400 (novoga) i uzeo karticu od 1gb za 100kn...za sada sve funkcionira super...
Bolje biciklom na sex, nego Mercedesom na posao.
gdje si uzeo karticu za 100kn?
samo još ne znamo da li misli kupit na crno u trgovini ili na pretplatu
karticu sam uzeo na crno od nekog lika, sa garancijom od 4 godine...ali imas nesto slicno ovoj mojoj u feniksu, pogledaj si na njihovoj stranici...
Bolje biciklom na sex, nego Mercedesom na posao.
Bookmarks