Moj Sl45 se može namjestiti da ne zvoni ako ga zove netko ko nije u adresbuku, a to znači da neće zvoniti ni kada ga trza neko s ID witheldom.
Kako stati na kraj cimanju sa sakrivenog broja.
Konkretno, prijavis policiji i oni ti kazu da oni tu nista nemogu zato jer nisi drzavni odvjetnik, pa super!
Jel ima iko nekako rjesenje kao dodi do broja cimavca gubavca i skarati ga do kraja????
Moj Sl45 se može namjestiti da ne zvoni ako ga zove netko ko nije u adresbuku, a to znači da neće zvoniti ni kada ga trza neko s ID witheldom.
ali imas propustenih poziva pun k
možeš mislim to prijaviti operateru pa oni skuže tko te zivka i zbannaju ga.nazovi službu i pitaj, nemaš kaj za zgubit. Il promjeni broj...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
To da fontel to moze znam imo sam alcatela 511 dok mi nije crko isto ta opcija, a sad ga j.....!
Operateru sam prijavio jos kad ikad kazu nemogu oni nista to je u nadleznosti policije a ovi opet vracaju nazad kod operatera ma to ti je kod nas nece niko crncu pomoc makar sam korisnik pet godina!!!!
Ajmo ih nekako natjerat?
Broj mi nije bas zgodno da mjenjam jel pisem diplomski trenutno i malo mi nezgodno ako promjenim broj a i zbog drugih stvari.
...postoj jedna nelegalna opcija sa preusmjeravanjem broja na polic...ku sta..cu,njima će se sigurno broj prikazat....![]()
Kako mislis da ce se prikazat ako je sakriven sta oni imaju takog lopova koji to razbija? Pa ako to moze ja ima da to napravim pa makar sviro klavir dvije noci u cuzi,al ljudi satra me cimanje!!
samo da znaš operateri mogu vidjeti sve! samo kaj se to kao nesmije znati....kaj se tiče poziva mogu vidjeti od koga je samo ako je uspostavljen poziv. ali brijem da taj izlist možeš vidjet samo ako ti treba za policiju ili sud.....Poslao: sile
Kako stati na kraj cimanju sa sakrivenog broja.
Konkretno, prijavis policiji i oni ti kazu da oni tu nista nemogu zato jer nisi drzavni odvjetnik, pa super!
Jel ima iko nekako rjesenje kao dodi do broja cimavca gubavca i skarati ga do kraja????
tko zna možda te neka trebica zove.....?![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Ma 100 % oni vide samo nekontam kako oni nestanu u zastitu svojih korisnika.
Pa jel im nije u cilju da se nepljuje po njima da po VIP-u!!!
Ja isto mislim da oni to mogu saznati, ali stvarno mi nije jasno zašto ti neće reći. Ma odi tamo i počni se derat, to pali u 99% slučajeva![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
samo ti lijepo preusmjeri poziv policiji pa nek se doticni s njima raspravlja![]()
...možeš podići privatnu tužbu protiv nepoznatog počinitelja i tek kad se razvije možda i saznaš broj...
Moja preporuka (ovo i sam činim) kad je skriven broj - ne javljaj se (poslije nekog vremena nekom dosadi)...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
da a sudski proces se odvija slijedećih 50 godina....![]()
...pa možda onaj koji te zeza - rikne i evo ti pravde...![]()
da,da, pa toga se ht drži....![]()
![]()
...i ne samo on...![]()
naravno...i njegovi zaposlenici...cccc
...u biti pravosuđe potplaćuju korumpirani operateri kako bi jadnim korisnicima prikrili skrivene brojeve i samim tim činom im nabili čireve na želudcu koje liječe kod liječnika koji potplačuju operatere kako bi izazivali stresove kod korisnika...
Sve je to zatvoren krug...![]()
al si ga zakompliciro![]()
...ovo je samo vrh ledenog brijega...![]()
al si ga zakomplicirovidi se da si prošao prijemni za ht...
![]()
...ti nisi gledala dosijee X???
mi smo jedini na forumu....ti bokca pogle ove minute...
gledala sam ali znam da nisi Mulder![]()
...ja sam ti pušač (ono sve znam al' šutim)...
Bookmarks