E vama dvoje treba zabranit bit na forumu u isto vrijeme![]()
no hay dilema que usted es el mejor![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
E vama dvoje treba zabranit bit na forumu u isto vrijeme![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
jelda? malo je problem sve pohvatati...heh
pa gdje si ti meni chelavo moje? već sam se zabrinula....
moramo o temi a ne offtopic....
i da, uglavnom zaključili smo da se ne javljaš na skriveni broj. to ti je najjednostavnije rješenje.![]()
![]()
...ili ako si mazohista pa daš broj u oglasnik da te zovu sa skrivenog broja pa...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
dmi ne sudi po sebi.....nisu svi isti![]()
...a jesi cinkaroš...![]()
gle jedna od mojih vrlina je iskrenost...prema tome![]()
![]()
...naj jednostavnije je počet cimat nekog drugog ak nemreš ulovit cimatora...........nešto tipa:'.. ukrali mi felgu,ukrast ću i ja nekom drugom'....![]()
Pa ako preusmjerim pozive ja mislim da se na preusmjerenom telefonu ( u policiji) vidi moj broj a ne onog ko cima??
Da evo jedan srpski broj mala me satire s nekim porukama i kontam da ce te dobit na kraju poruke KISS to joj je karakteristika i naravno skroz je za bratstvo i jedinstvo.Probajte.
+381637305944
Neznam ime.Al rekla mi je da je iz sokackog sela?????
wrong!!!Poslao: sile
Pa ako preusmjerim pozive ja mislim da se na preusmjerenom telefonu ( u policiji) vidi moj broj a ne onog ko cima??
pri preusmjeravanju se uvijek vidi broj pozivatelja.
dobar grah daleko se čuje
O.k. al ako ja preusmjerim poziv na policiju ja sam pozivatelj mislim davno sam preusmjeravo mislim da je bilo tako budem probo prvo s mobitelima pa ako je tako negine cimarosu policija JUPI!!!!!!!!!
...jasno ti je da tko te nazove privatno isto dobiva policiju...![]()
ma naravno al navece ja to preusmjerim pa ko ziv ko mrtav!!
kak si me skužio? u mom slučaju ratkapa igra glavnu ulogu....Poslao: tomo
.... ukrali mi felgu,ukrast ću i ja nekom drugom'....![]()
![]()
neki telefoni ako isprogramiraš da se preusmjerava nakon 5 puta ili u slučaju ne javljanja nude mogučnost da sa tipkom preusmjeriš.
Znaći kada vidiš tko te zove normalno mu se javiš, a ako vidiš da je sa skrivenog broja samo stisneš preusmjerenje.
nered opasno brije na ontopic....da, potpuno se slažem s tvojom konstatacijom..![]()
Zašto ti se ne govore brojevi. Zato što kada kupiš karticu na kiosku imaš pravo na privatnost i tvoj broj niti operater ne smije dati osim ako ti nisi dopustio što ti je omogućeno registracijom. Žalim one koji imaju takva cimanja sa takvim stvarima se susrećem 10 puta na dan i ja bi isto izludio ali čini mi se da ti je jedina opcija prijava na policiju ili pokušati ovo sa preusmjeravnjem.
Mostovi okruga Peščenica
ja se s time ne zamaram..
evo jučer me netko nazvao sa skrivenog broja, jednom je zazvonilo i to je to....ne kužim kaj ta osoba ima od toga ali briga me...a kaj je najbolje, ovo mi je novi broj, i znaju ga samo ljudi s kojima najviše kontaktiram....znači od njih 350 u imeniku, kojih 50.
Ma ajde de nije neki problem promjenit broj al ako te neko hoce satirat on ce doc do broja kako tako kako je i doso do ovog sad.
I nezaboravite satrat onaj broj gore to je jedan od takih!!!
ja tebe ništ ne kužim
Trebaš prevodioca za tovarski?
Odmah ću reć, sile nemoj se vrijeđat. Da ne bi bilo izgreda![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
bratic mi je masno platio cronet broj koji prikazuje skrivene brojeve..korisno, al za to treba izdvojiti poveci iznos..Poslao: sile
Kako stati na kraj cimanju sa sakrivenog broja.
Konkretno, prijavis policiji i oni ti kazu da oni tu nista nemogu zato jer nisi drzavni odvjetnik, pa super!
Jel ima iko nekako rjesenje kao dodi do broja cimavca gubavca i skarati ga do kraja????
pa bratić ti je izgleda popušio, jer sam ja svojevremeno imao Simpa broj s kojim sam čitao skrivene brojevenaravno nisam dao ni kune za njega.
nisi dao kune al si dao guze
Bookmarks