Spoji ju mini USB kabelom,a za software preporučujem MOBILedit (download stranica) jer je skoro 6 puta manji od Motorolinog Phone Toolsa.
Za ovo drugo prepuštam znalcima Motorole da ti daju odgovor.
Kao prvo pozdrav društvo.Nov sam ÄŤlan na ovom forumu i nadam se da će te mi pomoći.Ovako imam par pitanja u vezi motorole V235.Pa krenimo od reda
1.Kako ću je spojiti i ako mi možete dati upute, sa kompom i gdje mogu naći potreban software
2.Jeli mogu sa ovom motorolom korititi ovaj program PST Phone Programmer i gdje ga mogu skinuti
to bi bilo to za sada.Pozdrav i molim vas pomognite mi.Pozdrav![]()
Spoji ju mini USB kabelom,a za software preporučujem MOBILedit (download stranica) jer je skoro 6 puta manji od Motorolinog Phone Toolsa.
Za ovo drugo prepuštam znalcima Motorole da ti daju odgovor.
možeš, naravno.Izvorno postao Vasilij Zajcev
pogledaj Sticky teme> Linkovi
Koja mi treba verzija PST-a za V235.Pozdrav
Ovako imam jedno pitanje.Kada skinem MOBILedit,što onda moram činiti.Hvala![]()
Zadnji uredio Inovator : 19-11-2006 u 17:08
Prvo moraš instalirati drivere za motorolu! Imaš u Superthreadu ili u linkovima P2k 2.9 drivere pa tek onda instaliraš MOBILedit tako da kad krene instalacija ne dozvoliš da se updeta a serial imaš sa programom i samo ga upišeš a prog bu sam pronašao mobIzvorno postao Vasilij Zajcev
Hvala lijepo svima.Lijep pozdrav![]()
![]()
Skinul sam drivere za motorolu, ali nikak ih nemogu instalirati.
Verzija drivera je p2k drivers 2.3, a mobitel zbog kojeg sam ih
skinul je v235.
Nemogu vjerovati da jedan mobitel u danasnje vrijeme radi
toliko sranja zbog jednog obicnog povezivanja s kompom.
Ajde ljudi na forumu sve puce od znanja, a da niko nezna
kaj moram napraviti da to smece spojim sa kompjuterom.
I da ne zaboravim reci nemojte mi onak prepotentno lupati
kratice (SMT, PSM, SP, PMS itd.) jer mi s tim nebudete bas nist
pomogli, i po mogucnosti da mi za potreban softver stavite
link,a ne da moram 5 dana traziti po forumu.
Unaprijed se zahvaljujem.
Zadnji uredio Inovator : 14-01-2007 u 02:41
A da recimo kreneš čitati postove? Ako je uspjelo barem 300 ljudi na ovom forumu spojiti mobitel pomoću tutoriala onda možeš i ti! Daj vidi malo te sticky teme!!Izvorno postao symo
A ne tako! Bum ti ja spržio sve na cd i donel bum ti doma, onda ću ti sve fino spojiti i ti nemaš nikakve brige! Zakaj bi se mučio kad ima budaletina na forumu koji nisu prepotentni i uvijek imaju volje pomoći ali se uvijek nađe neki...Izvorno postao symo
![]()
@symo:
Gle, postoje par threadova tu u Motorola-forumu koji su sticky. Što znači da su uvijek na vrhu stranice. I tamo je opisano kako se radi to što ti treba, skupa s još nekim najčešćim pitanjima.
Ukratko, trebaju ti p2k_drivers, treba ti neki porgram koji ima funkcije koje želiš (Motorola Phone Tools, MobilEdit, i sl.). Onda spojiš mob kabelom na PC, pa kad te pita za drivere podmetneš mu folder u koji si stavio P2K_drivers, i tako 2-3 puta (koliko god bude pitao, tamo ga šalji da uzme driver). Nakon toga instaliraš program, pokreneš ga, i to je basically to.
Za malo veće zahvat postoje drugi programi, ali o tome pročešljaj forum pa ćeš naći sve što ti treba.
Za drivere možeš koristiti i one koje si dobio na CDu sa mobom, ali ti driveri ti ne daju da radiš neke stvari koje ovi drugi dopuštaju (što ima logike u ideji da ti sama Motorola ne da kopat po filesystemu moba, naravno). Ako si već instalirao te drivere, onda spoji mob na PC, pa preko DeviceManagera obrišeš MotorolaModem, pa odspojiš mob, i kreneš iz početka s pravim driverima.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
A da ne ostanem i GoGsu duzan. Vidis kolega dok mi Bluedevil nijeIzvorno postao GoGs
objasnil ja do sad nisam znal kaj je to sticky, a to je zato jer zbog
takvih sveznadara nisam stel pitati da me ne posereju pred svima.
Daj molim vas prije nego napadnete nekoga provjerite prije njegov status
npr. TEK RODJEN znaci nekaj.
Kak bi reko kolega Inovator,malo više koristite "SEARCH" i svatko ko ima malo soli u glavi naći će na ovom forumu sve čak i mješalicu za beton "MIO Standard OSIJEKI naravno potrebne drivere za nju!
Pozrdav, htio bih zamoliti ostale članove da mi odgovore, mogu li prebacivati igrice na Motorolu V235?
Hvala.
Sta vam je ljudi, malo spustite loptu, svi smo mi tu skolu prosli, i sada kada smo upoznali neka pravila pridrzavamo se, dajte mu prvo da procita osnovno, pa ako ne moze da se snadje tu smo da pomognemo. Odoste u raspravu kad je moglo sve vec u trecem-cetvrtom postu da mu se objasni sve.
symo, trebao si poslusati GoGs_a, za neke stvari je pm majka, da ne bi druge smarao pa koristi tu mogucnost i verujmi viseces nauciti.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
e ovako... i ja sam novi ovdje, pa mi se nemojte smijati ako "lupim" neku glupost
Upravo sam skinuo sa predloženog linka MOBILedit !
šta mi je slijedeće za raditi da bi mogao na V235 skidati i stavljati sličice i melodije na fon
THX
edit: e da, skinuo sam i p2k drivere
po mojoj preporuci skini najnoviji P2K tools... imaš ga u temi LINKOVI
http://www.v550-site.com/tutorials/
zamijeni v550 sa v235
e sad postupak...
jel prvo instaliram p2k pa onda uštekam mob, ili prvo uštekam mob, pa kad me traži drivere, zadam mu odakle da ih instalira ?
THX
e ima li netko SN za MOBILedit ?
e, samo da vam se zahvalim svima na pomoći, uspio sam u onome što sam naumio...
THX
Bookmarks