zanima me da li bi se kako moglo pristupati internetu preko gprs-a sa mobitela (v360) a ne da mi mobitel služi kao modem za dial-up ?!
zanima me da li bi se kako moglo pristupati internetu preko gprs-a sa mobitela (v360) a ne da mi mobitel služi kao modem za dial-up ?!
moraš imat originalan motorilin software. onaj pc tools. ja sam se par puta spojio s e1000 i ne preporučam ti to. ode 50 kn na učitavanje 2 stranice
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
I mene zanima kako i što podesit na PC-u i na V360, te koji točno sve software mi triba da bi mi pc išao preko V360 gprs (ili još bolje EDGE) veze.
jer sam nabavio v360v i sad ću je flešati originalnim motorola softwerom (onaj vodafone je smeće) i spojit se preko t-scum-ovog web & walk.
Paljudi ako znate rješenje na ovaj problem pomozite.
mislim da trebaš imati motorola phone tools, ali ne preporučam ti to, poguta svu lovu sa računa kad otvoriš 5 stranica...
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
I ja sam experimentirao s tim, uspio sam jedino preko motorala phone tools, učitalo jednu stranicu, pogledao stanje na računu i nikad više.
Jeftinije ti je DSL uzet, i to flat za tu lovu.
koliko sam ja upoznat kad se uzme web & walk u t-coma onda imaš 1GB prometa podataka za 100 kn. Ako sam u krivu molim da me ispravite.
evo ti uputa ako se spajas preko Bluetootha.
http://web.vip.hr/vodafone.vip/SPAJA...VIPnetXPKN.pdf
dobar grah daleko se čuje
Koliko znam brzina EDGE i GPRS ovise i o mobitelu tj. koliko kanala podrzava. To je ono recimo 4+2 i sl. tako da su brzine kod nekih vece nego ovih 220 i 60. Znam sigurno da je brzina GPRS-a priblizna ISDN-u sa 2 kanala, a to je 128. mislim da je GPRS nesta malo manje od toga (teoretska brzina).
Uputa za spajanje je ok. i to vazi samo za vip, jer t-com ima drugu "extra initijalization commands" i naravno jos neke postavke. I naravno konekcija putem bluetootha je zakon.
Nacin na koji funkcionira sa MPT je drugaciji jer on izravno komunicira sa mobom. On cita web sesion na mobu i ako tamo ima konfigurirana konekcija on ju koristi za spajanje.
Dakle MPT se spoji sa mobom, a mob se spaja na net.
Kada se spaja bez MPT-a onda mob sluzi samo kao modem i sve postavke moraju biti na kompu.
povratak motoroli :)
Bookmarks