ja sam mislio i da si ti to radio, jednom mi se ucinilo
kaj na nereda mislis? zivciramezatakvogcovjekasekazePICKA
DA!
NE!
Jel vas živcira kad se neki član skriva ko p*zda? Ono, kad uključi 'Nevidljivost' u user opcijama...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja sam mislio i da si ti to radio, jednom mi se ucinilo
kaj na nereda mislis? zivciramezatakvogcovjekasekazePICKA
mene to jako ljuti, to nisu normalni ljudi koji to rade.To bi trebalo zakonom zabranit i neznam što bih još napiso ovdje o takvim ljudima.
dobar grah daleko se čuje
da su idioti, picke, hulje, drolje, koze, takav covjek ima nered u glavi!
kak ne kužiti,stanovite ljude netko prati po internetu i njima je potrebno prikriti identitet,pa kaj nismo već imali primjer na Forumu da netko ima potrebu za promjenom identiteta..................pa bolje je onda igrat se skrivača nego mjenjat NICK.......................uostalom kaj ste tak znatiželjni,prikrite se i vi................mene to uopće ne hebe.......
ti imas srecu sto nikome ne pada na pamet da tebe prati po netu
kaj tebe uhode...?
kad bi me takve stvari živcirale brijem da bi bila u pb vrapče.
pošto je stavljena opcija nevidljivosti, svatko ju ima pravo koristiti. uopće na to ne obraćam pažnju. promijenila sam jednom svoju nevidljivost....i više ne....
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
...zasad nisam imao takvih problema...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kratko i jasno-DA
i mene isto
pa onda vas živcira i kad piše" 6 gostiju na forumu" ,a neznate ko je to.......![]()
mene ne zivcira......ak se nekome skriva nek se skriva...... uopce me ne zanima..al to je ko da ga i nema....pa ga ni ne dozivljavam... voajerizam je uostalom priznata kategorija
btw ja nemam nikad ukljucen invisible mode i to mi je glupo, plus kaj sam lijena logirat se, a kaj se tog tice svaka pristojna osoba ce vecinu pitat jel ih smeta ak promjeni nick, a ak nekog smeta onda ce to sigurno reci pa se onda ne bu promjenilo... a ak bi vama bilo super da netko skine cca dvjestotinjak postova i sve ih do jednog procita a ne znam...
dakako da je to bila neka poznata osoba kojoj se zahebavalo... al nit je fora nit je zabavno, plus kaj je bilo vrijeme za promjenu nicka....
no da ne oftopikam....ne smeta me al ni ne mislim d aje neka fora...
copyright by Mjehuric
kaj vas zamara...![]()
Sta tu ikome znaci pise li jedan gost vise ili dergogach![]()
Zanimljivo je i stanje privatnosti pošiljatelja^^
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Heh, da , ali nekih to zivcira pa nisam bio skriven!![]()
Osobno mi ne smeta ,al vidim da ce ovdje netko pobrat bananu![]()
![]()
haha najbolja fora mi je to sto je WB . napisal ovaj thread, doduse davno! A sad se on skriva![]()
tolko o dosljednosti
a i o cem se neki brinu , o tom dal se neko skriva il ne
lol
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
pa da vidimo jesi tu ili ne ak te trebamo..u principu, svejedno mi je....
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks