Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6

Hybrid View

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Da li netko ima Sony DSC-T1?

Htio bi si kupiti taj fotić pa me zanim da li ga netko posjeduje ili je imao iskustva s njim i kakva su... posebno me zanima kakav je fleš, da li hvata par osoba u mraku na udaljenosti od npr. 3 metra, jer ga namjeravam koristit ponajviše u 'mračnim' uvjetima (klubovi, tulumi...).
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.svijet-medija.hr/product_...me=Fotoaparati
    Preporučujem jer vidim lova ti nije problem a ovaj ima sve i više za +400kn.
    Osim toga ima ga moj prijatelj (koji se bavi fotografijom) za "slobodno vrijeme" u mračnim klubovima.Za tebe će biti sigurno dobar "life style"!
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma sad mu je (T1) cijena jako pala (zato i razmišljam o njemu) jer su se pojavili njegovi nasljednici (osim T3) - T33 a očekuje se i T11 i T7 tako da se sad isplati jer su novije verzije samo u nekim nepotrebnim sitnicama drukčije... recimo T3 je identičan osim u mehanizmu zaštite leće i nekim soft sitnicama, koliko znam, no optika, procesor i fleš je identičan, a to je ono što mi je bitno... znači sa T3 je zadovoljan?
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao whiteboy
    znači sa T3 je zadovoljan?
    Pazi tip je novinarski fotograf i ima neku makinu od aparata (ima bar 2kile)za posao, a ima još par aparata ali ovaj Sony DSC-T3-b si kupio baš za zabavu ili "priliku"kako on kaže i hvali ga. Meni se jako svidio (ja imam DSC-P71 Sony)jer je tako super elegantan i ima vellliki ekran za pregled slike+stane u džep košulje. Šminka,stil i tehnologija u jednom. Možda netko zna za bolji ali ja sam ovaj imao u rukama i da ima para bio bi moj.
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    znaš kako vele - najbolji fotić je onaj s kojim slikaš u svakoj prilici. A to nije fotić od 2 kile.
    Ma samo mi je taj fleš bitan, za ostalo sam siguran da je sve 5, ali po nekim reviewima koje sam pročitao fleš je problematičan, ali sam isto tako čuo da te 'user opinion' reviewe najčešće uopće pišu nezadovoljnici, dok zadovoljni nemaju potrebe ništa pisati...

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao whiteboy
    Htio bi si kupiti taj fotić pa me zanim da li ga netko posjeduje ili je imao iskustva s njim i kakva su... posebno me zanima kakav je fleš, da li hvata par osoba u mraku na udaljenosti od npr. 3 metra, jer ga namjeravam koristit ponajviše u 'mračnim' uvjetima (klubovi, tulumi...).
    Kupuj T1-icu i spavaj mirno jer nema te kompromitirajuce situacije, pijanke ili bancevanja, do cca 4m udaljenosti, koje ovaj mali, ali mocni aparat , nece ovjekovjeciti! Po meni definitivno br. 1, od tih sitnih aparatica, "za po dzepu kosulje", mozda jos jedino 33 ojka, cisto zbog izgleda, ali kako si i sam rekao glupo bi bilo baciti lovu samo zbog toga detalja!

Ne znam o kojoj cijeni govoris i koliko mislis dati, ali javi se ako se odlucis na kupnju, mozda ti mogu nabaviti nesto jeftinije ako placas cashom (frend preko foto radnje, pa malo manje rabata i jos to malo spustimo), nista ne garantiram, ali kazem ako se odlucis, javis ja se raspitam, dam ti ponudu, a ti odlucis gdje ces kupiti, naravno bez ikakve obveze, a ako ti bude povoljnije jos bolje (ostalo zapijes sa ekipom i odmah krstis apatat )!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Sony NW E105
    By refugee in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 11-07-2006, 23:16
  3. Sony Ericsson Z700
    By nimda in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 10-05-2006, 09:41
  4. Sony Ericsson novosti
    By KaKaV NeReD in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 10-03-2003, 23:45

Bookmarks

Pravila postanja