O cemu ti pricas? Kakav EA? Igru radi Treyarch, a izdaje Activision.
U novom COD-u se radnja opet vraca u WWII. (Btw puni naziv je World at War)
A sto si tice COD-a 4, brojevi prodanih igara govore same za sebe.
Trailer:
Opet EA krece sa svojim "glupim" nastavcima cod-a koji nemaju veze sa nekom igrivoscu, dobro da nece u ovom nastavku prijeci na invisible shieldove ili laser pistole, dajte nam stari cod di su oruzja najbolja....cod 4 (sh*t) to ne valja ali NE VALJA bar meni cim sam poceo igrat vec sam vidio kakva je to glupost...da bar ponove wwI ili II ali sa drugom tematikom i nekim novim oruzjima .... zna li itko kako je uopce pun naziv..![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
O cemu ti pricas? Kakav EA? Igru radi Treyarch, a izdaje Activision.
U novom COD-u se radnja opet vraca u WWII. (Btw puni naziv je World at War)
A sto si tice COD-a 4, brojevi prodanih igara govore same za sebe.
Trailer:
jedva čekam novi nastavak,po meni COD 4 je dobro napravljen nastavak jest da se razlikuje od prva dva i treba navikavanja ali je super
Izgleda super, samo se bojim zahtjeva.
Ima i bacač plamena(kao u starom Medal of Honour- u ili nečemu)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
omg i bacači plamena I TO MI JE NEKI DOBAR COD il sta vec to bude ako bude ww2 il 1 onda super ako ne onda za k***c
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Pa jesi vidio od Tetronica post->A i pa šta nije bilo bacača plamena u WW2- imaš i bacač plamena u COD United Ofensive.U novom COD-u se radnja opet vraca u WWII. (Btw puni naziv je World at War)
Meni, kao što sam već napisao, izgleda predobro (doslovno predobro- za moj komp).
A ti već osuđuješ igricu, a nije ni izašla.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ini se ok.inace sam veliki fan CoD-a tako da cemo vidjeti kaj je kad izadje makar najviše igram CoD2 MP
★★★★★
Bookmarks