meni sve ok
namisti sat...
meni sve ok
namisti sat...
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Namjesti si vremensku zonu u postavkama foruma... Sigurno si fulao... I odscrolaj skroz dolje do dna foruma pa ćeš vidjeti koliko je "forumsko" vrijeme... Garant si fulao vremensku zonu, stavi na automatic DST, a mi smo ti GMT +1 ak nisi znao...Izvorno postao gLemon
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Sad cu probatIzvorno postao DJ DeVelox
prebaci na ljetno vrijeme, ne znam zakaj je to tak, al kod mene je sad ok
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Vrijemenska zona je bila fulana, kad sam instalirao jucer ovaj win sp3, nije ga se trebalo nist nastimavati sve je radio sam, al nazalost sve je napravio prema nekom drugom standar'du. Isprva mi ni tipkovnica nije radila , al kad se ti windowsi instaliraju pun ***** se mora podesavat. I nakraju ispada da je lakše kad se prilikom instalacije win-a sve namjesti
Da, i ja sam skužio da se to ovdje događa ponekada.
Recimo piše da je netko nešto postao na sutrašnji datum i slično...ono žive nelogičnosti.
al ja sam to prihvatio kao normalne bugove u forumu.
Ili se zna desiti da je gornji post noviji od onoga ispod njega i slično...a to nema veze sa vremenskom zonom
meni se isto zna dogoditi to
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
meni se to zna dogoditi kada nisam logirana...to sam bas nedavno primjetila...ali kada se logiram sat se vrati na normalno![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
meni je bio isti problem prije tjedan dana, a onda dalje se popravlio i do sad sve ok
Bookmarks