Meni ne radi...
Dragi forumaši koji su redovno posjećivali "Igre" evo jedan virtualni poklončić:
http://kk.kema.at/files/kkrieger-beta.zip
Igra ima 97kb(jako jaaakkooo kompresirana),ima bolju grafiku od Doom-a 3 ili Far cry-a...i da igra je 3d pucačina...
Sretan Božić![]()
Meni ne radi...
same here!Izvorno postao gog
http://www.theprodukkt.com pogledajte jer tu ima FAQ za igruIzvorno postao gog
meni igrica radi... ali me iznerviralo sto nema nikakvog aima.. pa moram ciljat napamet
It's nice to be important, but it's more important to be nice
meni isto ne radi
IggXy je zaboravio napomenuti da igra treba užasno puno RAM-a, mislim da 512MB. Inače ne radi. Zato je i tako mala.
isuse,kak može igra od 0,1 mb trebat 512 mb rama!!! a mislio sam da nešto o kompjuterima ipak znam...Izvorno postao Dark
Vjerojatno nisi vidio grafiku. Inače, postoje i natjecanja u izradi filmova do npr 64kb, a da se to napravi u aviju bi težilo barem 50MB. Treba znati.
Zahtjevi su: 1,5GHz, 512MB, 128MB grafika, DirectX 9.0b...
ne kužim za šta mu trebaju toliki resursi! idem proguglat! da,čuo sam za te filmiće! to već par godina postoji! možda ćemo uskoro opet dobivat igre na disketama!![]()
sto manje zauzima to jaci komp treba??
@Dark - jel moze malo duze objasnjenje ili neki link...
sad me to kopka...
da fakat i mene je začudilo da tak mala igra ima toliko toga... ali grafika ipak nije ni blizu razine far cry-a...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Samo mi još reci na koliko CD-ova dolazi Far-Cry.Izvorno postao whiteboy
Neznam ni ja točno kako to funkcionira, ali nešto slično zip-u za igre. Igra se otpakira u ram i tek onda se pokrene. Zato i trebate čekati prije nego počnete igrati. Moja pretpostavka. Nisam siguran da li je točno tako, ali nešto slično je.
hm...zanimljivo..prvi put cujem tak nes...
far cry dolazi na samo jednom... DVD-u!Izvorno postao Dark
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ovo je fakat nemoguće, igra je mrak
pa kako je uspijete pokrenuti?
ja dva put kliknem na ikonu![]()
meni nec3e uopce nikako pokrenuti
Imaš dosta jak komp? Ispod 512MB RAM-a ne radi.
fasciniran sam ovom izvedbom igrice...ali me nimalo ne odusevljava igrica kao igrica...
ja imam minumalnu potrebnu konfiguraciju i igra sucks...
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
imam 256, znaci u tome je problem
da igrica jede zivu djecu
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Meni igrica ne radi!!!
Bookmarks