samo da javim da je dosao u crazy-shop pa ako nekog zanima neka kupi dok jos imaju..
pozz svima
samo da javim da je dosao u crazy-shop pa ako nekog zanima neka kupi dok jos imaju..
pozz svima
Batman: "Planting a timebomb in a local library is a felony."
Hvala na informaciji, daj pliz reci koja je cijena da ne idem kopati tamo...![]()
tenks
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Imam i ja jedan, stoji mi kod kuce u ladici![]()
Aj nabaci koju fotku da vidimo kako to izgleda zapravo navučeno na k800![]()
evo tu imas 3 slike na kraju
http://fotoklik.tportal.hr/GalleryDe...galleryId=2509
Mislim da stvarno nema potrebe za ovim jer kako je rekao dubrava, mob je stvarno kvalitetno napravljen, ima onu gumu odostraga koja ga stiti od ogrebotina i udaraca...
Taj crystal case mi samo poruznjuje mob...
Meni nakon 6 mj koristenja, display ima par ogrebotina a ovo ostalo kao novo...
ja sam na svoj stavio CJ i ne skidam ga vise...nis bitno ne poruznjuje mob a zbilja ga cuva od svega...ona guma iza ce se jako brzo izlizat ako ne bude cuvana..
e sad, ako vam je bitnije da mob izgleda dobro onda se ovo definitivno ne isplati, a za nas kojima tu i tamo zapne za nesto ili ga nosimo i subotom u grad definitivno stvar kao narucena:![]()
skoro 10mjeseci korištenja bezikakve packice a u farmericama ga nosam
zanima me je li teže stitnuti tipkice iznad displaya oko zvučnika i one s strane, pošto ih uistinu vrlo često koristim
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
To i ja velim, stalno ga drzim u trapkama, povlaci se po stolu i nikakvih ogrebotina na njemu, fon je fakat dobro napravljen...
@gotham, nisam nista lose mislio samo velim da nije neophodno uzimati taj case ako mislis zastititi mob od ogrebotina, zaista ga ona guma dobro cuva bez vidljivih tragova...![]()
Evo i drazen ga ima skoro god dana pa nista vragu, he,he!![]()
ma da neznam da mu otpadne poklopac il neku q fakat mi ne bi smetalo tolko kolko ga ovaj cc poruznuje...neznam za vas,al meni je to gadno,mislio sam bar subotom stavit dok pijem pa ga mozda bacim u pod il nesto, al probao i izgleda mi seljacki,vadim mob a na njemu neki plasticni q ko da sam neki fetisko ili prenzla koja pazi na svoj mob ko na svoju glavu,ko da me strah ga koristit...fakat mi se ne sviđa nit dopada to nosit na mobu, i da one tipke je teze stisnut s tim, ko voli nek izvoli ko ne voli,nek nosi mob bez toga...jebes kondome kad mozes uzivat u zivotu![]()
bio nekad oglas...
odlična stvar i mob izgleda sasvim dobro s tim
@svi oni koji misle da je CJ nepotreban
promjenit cete mišljenje kad vam prvi put frcne na cestu ili u dzepu bude npr kljuc pa ostavi traga...
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
Bookmarks