I meni je tak spor, kupi si bluetooth i ići će ti puno brže.
Primjetio sam, kada prenosim recimo pjesme, filmiće male velićine (1-3mb) da je transfer na mobitel vrlo spor. Ima li način da to brže ide? Koristim Samsung PC Studio. Fala!![]()
I meni je tak spor, kupi si bluetooth i ići će ti puno brže.
Ko'ko košta bluetooth adapter?
Ako telefon podržava rad u modu kao USB mass storage onda ga stavi u taj i prebacuj pjesme preko Windowsa,moralo bi radit brže.
Evo skužio sam, hvala tiIzvorno postao sms freak
DD<3<3
******, prebacio sam da bude mass storage, pojavio mi se u maj kompjuteru al neće ući i govori da insertam disk.
Zadnji uredio DefCut : 20-12-2006 u 23:24
oko 150kn.....Izvorno postao DefCut
Dosad sam sve mobove (pa tako i Samsunge E900, D600 i D900) spajao s kompom putel BT-a i nisam imao problema...Samsung inače ima problema kad želiš spojiti mob s kompom putem USB kabela, tak da ti preporučam da se ne trudiš previše, osim ak ti se baš da...
Bluetooth dongle možeš kupiti već za nekih 100-120kn, pogledaj malo po ovim dućanima tipa HG Spot, Ve-Mil, Feniks, Mikronis, Technomax i sl.![]()
Bom Chicka WahWah
ja sam svoj d600 spojila usb kablom bez imalo problema...jednostavno sam instalirala pc studio i drivere, prikljucila mob i sve je radilo ko vurica...bez problema![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ma meni radi, sve je lijepo i krasno, čak sam se naučio i prenositi java igre bez po ' frke. Ali recimo pjesme od 2-3mb se skidaju mobitel par minuta.... :\
Prebaci na mass storage, WIN bi ti trebao naći removable disk te prebacuj tako. Pošto vidim da si naišao na nekakav problem, možeš li ga opisati?Izvorno postao DefCut
![]()
..kako mislis prebaciti na mass storage...![]()
Spoji mobitel s računalom.Izvorno postao dj.JuRe
Idi u Meni, pa u Settings (9). Iz Settings idi u Phone Settings (2) te onda u USB Settings (6). Tu odaberi Mass Storage i u explorer ili my computer bi ti se treba ostvoriti Removable Disk![]()
Meni 4mb prebacuje 25 sec na mem kartu brzina120kb-sec,na fon oko 35 sec,a preko blu tuta 80kb-sec.znaci najbrze je ma mem kartu preko usb
...moze li to na mobitel ili moras imati karticu...
znači, gledaj u čem je bit ove sporoće.. znači, imaš usb kabel.. on ima premalo kontakata i zato kabelsko prenošenje podataka sporo, jer podaci moraju ić kroz 4 žice il tak nešt.. sad prednost bluetootha (150kn) je što je sve wireless i ide puno brže jer nema takvih nedostataka kao kabel.. istina je, da ak prebaciš mob da komp ga prepoznaje kao mass storage (iliti USB flash disk) da će sve ići brže, al to je opet relativno sporo, zbog USB kabela!
Vidim da su ljudi vec imali ovakav problem pa molin da mi kazu kako to mogu rijesit!?????Izvorno postao DefCut
sve gore od navedenog san napravija i nista?? pomoc Fala
tako je i kod mene bilo...moras imati umetnutu memorijsku karticu u njemu da bi ga komp prepoznao kao mass storage![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ne bi htio reci da su ovo gluposti, samo cu reci da se USB Bluetooth dongle u konacnici opet spaja na, kako ti velis cetiri zice odnosno USB. I za info, dvije zice su napajanje a druge dvije su za prijenos podataka. Stvar je samo u tome dali je na telefonu USB 1.1 ili 2.0 (nemam za sada tih saznanja). Ako je ovaj prvi onda je bluetooth brzi s tim da je dongle spojen na USB 2.0 na PC-u.Izvorno postao BenGAMES
...ma ovako komp prepozna i bez kartice mass storage ali nemozes nista slati jer nemas kartice ali imas ga u exploreru...tako da jbg...ili kupiti bluetooth ili nista...![]()
Bookmarks