Primjetio sam, kada prenosim recimo pjesme, filmiće male velićine (1-3mb) da je transfer na mobitel vrlo spor. Ima li način da to brže ide? Koristim Samsung PC Studio. Fala!![]()
Primjetio sam, kada prenosim recimo pjesme, filmiće male velićine (1-3mb) da je transfer na mobitel vrlo spor. Ima li način da to brže ide? Koristim Samsung PC Studio. Fala!![]()
I meni je tak spor, kupi si bluetooth i ići će ti puno brže.
Ko'ko košta bluetooth adapter?
oko 150kn.....Izvorno postao DefCut
Dosad sam sve mobove (pa tako i Samsunge E900, D600 i D900) spajao s kompom putel BT-a i nisam imao problema...Samsung inače ima problema kad želiš spojiti mob s kompom putem USB kabela, tak da ti preporučam da se ne trudiš previše, osim ak ti se baš da...
Bluetooth dongle možeš kupiti već za nekih 100-120kn, pogledaj malo po ovim dućanima tipa HG Spot, Ve-Mil, Feniks, Mikronis, Technomax i sl.![]()
Bom Chicka WahWah
ja sam svoj d600 spojila usb kablom bez imalo problema...jednostavno sam instalirala pc studio i drivere, prikljucila mob i sve je radilo ko vurica...bez problema![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ako telefon podržava rad u modu kao USB mass storage onda ga stavi u taj i prebacuj pjesme preko Windowsa,moralo bi radit brže.
Evo skužio sam, hvala tiIzvorno postao sms freak
DD<3<3
******, prebacio sam da bude mass storage, pojavio mi se u maj kompjuteru al neće ući i govori da insertam disk.
Zadnji uredio DefCut : 20-12-2006 u 23:24
Vidim da su ljudi vec imali ovakav problem pa molin da mi kazu kako to mogu rijesit!?????Izvorno postao DefCut
sve gore od navedenog san napravija i nista?? pomoc Fala
tako je i kod mene bilo...moras imati umetnutu memorijsku karticu u njemu da bi ga komp prepoznao kao mass storage![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks